“Kijk eens naar het etiket, lieverd.”

Ik draag sinds eeuwen weer nagellak en dat brengt het gesprek op de nagellakremover die op is. Daan vraagt of ik nieuwe wil kopen. Nu vraag je je vast af… “wat boeit Daan dat nou?” But it makes sense!

Twee jaar geleden

Ik zit in bad en Daan is op zolder bezig met purschuim. Op een gegeven moment spuit hij iets te veel en hij probeert dit met zijn vinger weer terug te duwen. Het purschuim nestelt zich gretig aan Daans vinger en hij wrijft in zijn handen om het er af te vegen. Het lukt niet en Daan komt gauw naar de badkamer om zijn handen te wassen. Water helpt niet. Zeep helpt niet. “Grrrr hoe gaat dit er nou af?!” Ik pak mijn telefoon en google voorzichtig (ik zit immers nog steeds in bad, haha) hoe je purschuim van je handen kunt krijgen. “Met aceton! In het kastje, pak mijn nagellakremover maar!”

Bij de trekpleister haal ik dus een nieuw flesje nagellakremover en thuis laat ik hem aan Daan zien. “Kijk! Kun je weer naar hartelust gaan purren.” Samen staren we vervolgens naar het etiket. “zonder aceton.” OMG.

Nu moet ik dus maar het hele jaar nagellak gaan dragen.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    5 januari 2021 / 8:53 am

    Als ik het goed begrijp zit de hand van Daan al twee jaar lang onder het purschuim. Nou, dat is me ook wat zeg🙄
    En jij maar lakken en lakken, want anders komt de remover zonder aceton nooit op😝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge