Mysterieuze straattekeningen

Daan en ik wandelen nu graag een rondje buiten. We wonen vlak bij een landweggetje tussen enorme weilanden, heerlijk! Soms lopen we een rondje in een villawijk en dan bekijken we vol interesse de mooie tuinen.

Op een gegeven moment komen we bij een stukje straat waarbij er een aantal groene vierkante vlakken op de weg geschilderd zijn. Ik ‘hinkel’ eroverheen en we vragen ons af wat het is. Verderop in de straat zien we precies zo’n rijtje. Een parkeervrije zone? Iets voor het milieu? We weten het niet.

Vandaag lopen we opnieuw ons rondje en op een gegeven moment komen we weer bij hetzelfde stuk. Dan leef ik helemaal op. Het is maandag, klikodag. Het zijn markeringen waar kliko’s moeten staan, wow!!

Heb ik iets gemist in mijn leven of wist jij dit ook niet? Ik weet in ieder geval wel dat ik daar volgende week maandag weer een rondje ga lopen, fascinerend.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. omarij
    7 april 2020 / 7:19 am

    De clustering van kliko’s via afgebakende stukken straat gaat halverwege dit jaar ook in onze straat geschieden. Kom jij dan een keer hinkelen op een niet vuilophaaldag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge