Mysterieuze autorit

Het zal je niet ontgaan zijn: heel binnenkort trouwen Laura en Daan! Ook ik leef er enorm naar toe. En ook heb ik de eer om het vrijgezellenfeest met een vriendin te organiseren. En Laura weet natuurlijk niet wanneer dat is. Haha. Ha.

“We zijn rond 08.05 bij je!” App ik naar Laura. We gaan vandaag naar Hilversum om in het publiek van het programma Lingo te zitten. 

“Huh?” Vraagt Laura als ze instapt. “Waar is Thomas? En hoezo ben je met jouw auto in plaats van met die van hem?” Ik lach mysterieus. “Oh Dor nee hè?” Laura klapt de zonneklep naar beneden om in de spiegel te kijken. “Ik heb gewoon een saaie trui aan. En ik heb niet eens mijn tanden gepoetst!” Ondertussen sla ik een weg in die niet richting Hilversum gaat. “Aaaah Dor, ik wil even wat anders aantrekken.” Laura stopt in paniek een pepermuntje in haar mond.

Na vijf minuten rijd ik het parkeerterrein van het station op. “Okeeee…” Ik parkeer naast Thomas zijn auto. Laura kijkt naar zijn auto en moet dan heel hard lachen. “Oké gelukkig haha!” Ik leg uit dat Thomas even moest tanken en dat hij daarom zelf naar het station gereden was. “Wij nemen de trein terug omdat Thomas weg moet, daarom zet ik mijn auto hier neer.”

Dit waren tien hele leuke minuten, haha.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 20 januari 2020 / 8:07 am

    Haha, leuk dit! Ik kan me de venijnige glimlach op je gezicht wel voorstellen 😉 Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat het vrijgezellenfeestje (inclusief vast opnieuw een mysterieuze autorit) binnenkort zal zijn.

  2. Omarij
    20 januari 2020 / 8:40 am

    Dat was: hoe maken we een aanstaand huwelijk vooraf nóg spannender dan spannend en hoe maken we het voor de bruid nóg geheimzinniger dan geheimzinnig. Voor de ceremoniemeester een weet!
    Lingobijwoning leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge