Mini-anekdotes: Neverdullmoments op Twitter #29

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Stress in de Efteling! Halen we de show van Ravelijn? #nogindewachtrij #carnavalfestival #tutututututututuduu (Dorinde)

2. “Pardoeeees, er staat een mega rij bij het pannenkoekenrestaurant. Wil je daar even zwaaien en op de foto gaan om ze te vermaken?” #Efteling (Laura)

3. Dagje Efteling. In de auto terug ben ik nog het misselijkst. #lekkerbochie #opmijntelefoonkijkend #bwuhh (Laura)

4. Vriend: “ik leg de schone was op het bed, goed?” #doeibed (Laura)

5. “Oké we moeten nog mosterd voor bij de bitterballen, maar welke mosterd zullen we kopen? Een natte? O, hier staat een bitterbal op, top!” (Laura)

6. Risico van een tweeling. “Huh Laura, ik sta voor je huis, vieren jullie het bij Dorinde?!” Vervolgens komt hij 50 minuten later alsnog aan op de fiets, karakter. #verjaardag #fail #verkeerdgelezen (Laura)

7. “Ha, dit cadeau wordt een leuke uitdaging voor jou!” Nieuwsgierig pak ik mijn cadeau uit: een kleurig kinderboek. “Jouw neurotisch gesorteerde boekenkast hè… kijk eens naar deze kaft.” #megagekleurdekaft #noooo #opkleursorteren #uitdaging #bedankthe (Laura)

8. Dan voel je je altijd weer even zo’n keurige, brave burger, weet je wel. #alcoholcontrole (Laura)

9. Je weet dat je selfietalent hebt als je scherm uitvalt. #duurttelang #fotolukteniet (Dorinde)

10. Tip: vervoer geen gevulde bloemenvaas in de auto. #broeknat #ikpleitvooreenbloemenvaashouder #mijnbroekook (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

  1. 19 november 2017 / 8:19 am

    Haha, die gekleurde boekenkaft! En die fietstocht van 50 minuten is inderdaad wel stoer. Ik wist niet dat een verjaardag van een training ook nog sportieve uitdaging met zich mee kon brengen 😉
    Romy schrijft over.. Als ik één dag een man was…

  2. Gerdiemar
    19 november 2017 / 8:41 am

    Mmmm, zo te lezen een HEFTIG weekje. Efteling, verjaardag, lekkende bloemenvaas en dan ook nog een regenboogboekomslag…begrijpelijk dat je dan horendol wordt. Sterkte allebei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge