Mini-anekdotes: 10x Neverdullmoments op Twitter #44

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Wanneer je denkt dat er een hond blaft en het een niezende man blijkt te zijn. #gezondheid (Laura)

2. Neehee, ik vergeet mijn afspraak echt niet! #tandarts #herinneringpermail #herinneringpertelefoon #zoudenermensenzijndiedatechtnodighebben? (Dorinde)

3. Tijdens het zoeken naar recepten kwam ik toevallig op een website over aubergines. Geleerd dat je aubergines buiten de koelkast moet laten en dat ‘aubergine’ in het Sanskriet “scheet, ga weg!” betekent. #aubergine #lol (Laura)

4. Gat in de markt jongens, een zak koekjes waarbij het pijn doet om een koekje eruit te pakken. Deze verpakking van Cantuccini’s heeft scherpe karteltjes bij de rand waardoor je letterlijk rode striemen op je hand krijgt bij het pakken van een koekje! #healthy #discipline (Laura)

5. Soms schiet ik niet altijd wat op met mijn zoektermen. Zo wilde ik opzoeken hoe je het werkwoord ‘bowlen’ vervoegt. Met alleen het woordje ‘bowlen’ intypen op google kom je dan inderdaad niet zo ver, haha. #snugger (Dorinde)

6. “Yes ik ben af!!” #Potjebubbleshooter #duurtlang #halfuurlater #ikwilooknietopgeven (Laura)

7. Probeer dan maar eens fotogenieke stofzuiger te vinden. #blogovereenstofzuiger #fotozoeken (Dorinde)

8. Bij de kassa van de kringloopwinkel stapelen we onze geshopte spulletjes bij elkaar op de toonbank. De caissière telt hardop: “€5 + €2,50 + €2 maakt €9,50. Maak er anders maar 10 euro van hoor!” #haha #grapjevandecaissière #hetwerktewel (Laura)

9. Het moet er vast een beetje zuiplapperig uitgezien hebben dat ik op klaarlichte dag de kringloopwinkel inliep, een wijnglas uit het rek haalde en direct naar de kassa ging.  #vakantiehuisje #kapotglasvervangen #rechtopmijndoelaf (Dorinde)

10. Op een groot reclamebord naast de weg staat: “Professioneel in beton!” Mijn moeder merkt heel droogjes op: “hoe ziet een gebouw er uit met onprofessioneel beton?” (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  4 maart 2018 / 8:59 am

  Variabel wervelend weekje! Bubbleshooter…is dat bellenblaas?🙄🤣
  Sanskriet, eigenaardige taal kenjewelsegge.
  Fijne zondag! Morgen weer aan de bak!

 2. 4 maart 2018 / 9:25 am

  Haha, in reactie op vraag 2: ik heb die herinneringsmail weleens in Lissabon gekregen als herinnering aan mijn tandartsafspraak van de volgende dag, die ik ook in Lissabon zou doorbrengen. Er zijn dus wel mensen voor wie die mails heel handig zijn, haha. Inmiddels schrijf ik alle afspraken overigens netjes in mijn agenda 😉 De anekdote van het niezen vond ik ook wel grappig. Die man moet dan wel heel oncharmant niezen 😉
  Romy schrijft over.. Ik ging naar de kringloopwinkel en ik nam mee… (deel II)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge