Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #94

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Is het slecht als ik een heel klein beetje geniet van het feit dat het morgen geen fietsweer is? #ietslangerslapen #luimetdeauto (Dorinde)

2. Wanneer je eigenlijk wilt gaan douchen maar onderweg naar boven toch nog heel even gaat zitten om iets op je telefoon te checken (of een ander voorbeeld). Vervolgens zit je dan twintig minuten op één bil. Waarom doen mensen dat?! Ga gewoon douchen OF ga normaal zitten. (Laura)

3. Super effectief winkelen voor een nieuwe broek wanneer je schoenen aanhebt waarbij de rits bijna kapot gaat. Bij elke broek houd ik het ritsje angstvallig in de gaten. #lekkerbezig #ookmaarkijkenvoorschoenen (Laura)

4. “Je hebt iets tussen je tanden,” zegt mijn vriend. “Yess! – huh, dat is toch niet leuk?” Trots kijk ik hem aan. “Een mijlpaal, dat je t nu wel een keer ziet! Al die keren dat ik ongemakkelijk in de wc mijn tanden van pitjes, pesto en chocola heb moeten ontdoen.. Thanks!” (Laura)

5. Ik sta gigantisch in de file. Om mij heen zie ik mensen met chagrijnige en ongeduldige gezichten. Het contrast is overduidelijk: in mijn auto is de sfeer top. Ik luister naar een ‘audiobook’ van een cabaretvoorstelling. #slappelach #primafilezo #storytel #Jochemmyjer (Laura)

6. De tram komt eraan en ik moet nog zo’n 200 m lopen. Ik (en een vrouw naast mij) zet het op een lopen. De vrouw roept: “langzaam instappen, dan red ik het ook!” Bij het instappen vertraag ik en moedig haar luid aan. Daarna stappen we een doodstille tram in. #hoi #awkward (Laura)

7. Zo’n vogelpoepvlek op je voorruit die midden in je zicht zit #uhl #irritant #ruitenwissersproeienvoorhetleven (Dorinde)

8. Dit is voor het eerst dat ik een gele M langs de snelweg zie die uitstaat! #zouhijdichtzijn? #snachtsopdeweg #macdonalds (Dorinde)

9. Mijn “foute hitlijst” komt goed van pas! #wakkerblijvenwakkerblijven #keihardmeezingen (Dorinde)

10. Lang leve de cruisecontrol. #jemaghiertachtig #geenhondopdeweg #honderdflitspalen #anderssowiesogeflitst (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  17 maart 2019 / 8:16 am

  1 nee hoor
  2 nietzitbil voelt zich verwaarloosd
  3 ehh, schoenen uit bij broek passen?
  4 houdt gewoon van jou en ziet geen ongerechtigheden
  5 filestaanders vast vrolijk geworden als ze jou zagen
  6 genietende mede-trammers?
  7 wissewasser weigerde zeker, poep hardnekkig
  8 en? gecheckt?
  9 ohhh irritante foute songs
  10 handig! nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge