Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #93

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Bij de mondhygiëniste vanmiddag: “ga je vanaf nu elke avond stoken?” Ik knikte braaf. Ik lig nu in bed en heb al gefaald. #goLaura #nepdocent #ikdoemijnhuiswerkooknietaltijd (Laura)

2. Klaarwakker om 06.15 op zaterdag. Wekker van vriend gaat elke dag vroeg. #numijnritme #hijslaaptwellekkerdoor #gelukkigzijndekattenookwakker (Dorinde)

3. Tip: wanneer je visite op het punt staat om naar huis te gaan moet je een “raad het liedje” quiz gaan doen met liedjes van vroegah. Blijven ze toch nog een half uurtje #gezellig (Dorinde)

4. Sparen voor een dorp terwijl je geen dorpen meer over hebt. #vierbeurtenvoorniks #ditzijndeproblemeninhetleven #kolonisten #spelletje (Dorinde)

5. “Wie wil er hout?” Niemand? Dan hout het op. #kolonisten #gamen (Dorinde)

6. Toch niet zo’n goede investering, die kattenkrabpaal. Voor ons dan. #nuwillenzenietmeeropschoot #morgengaanwehemverstoppen (Dorinde)

7. Darcy (onze kat) heeft de uitlaat een kopje gegeven en heeft nu een verlengde, zwarte mondhoek. Hij gaat nu dus al twee dagen door het leven als The Joker. (Laura)

8. “Mijn boxers zijn op!” Wanneer mijn vriend dit meldt, is dit een subtiele (en terechte) hint dat ik de was (mijn huishoudelijke taak) maar eens moet opruimen. Ik begrijp de hint en haal vervolgens twee boxers van het wasrek en leg het in de la. #tactisch #smokkelen (Laura)

9. We brengen een vriendin naar het station en zijn daar ruim op tijd. Vervolgens blijft ze zo lang gezellig in de auto kletsen, dat ze alsnog naar de trein moet hollen. #gezelligheidkentgeentijd #detreinwel #renneeeen (Laura)

10. Ik heb koken en nieuwe recepten uitproberen een beetje herontdekt als hobby. “Het gaat best wel goed hè!” zeg ik tegen mijn vriend. Vervolgens vergeet ik compleet om mijn knoflookbroodjes uit de oven te halen. #verdachtkrokant #neehoordathoortzo (Laura)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 maart 2019 / 8:04 am

    Tiereliereletletlet, mussen zijn geen vinken, Mientje heeft de kan gebroken, waar zullen we nu uit drinken? Slaat helemaal totaal nergens op, maar schoot me vrolijk te binnen na het lezen van jullie gezellige tweets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge