Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #92

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Wanneer je via marktplaats een afspraak maakt om het spul zo op te komen halen en je vervolgens naar je outfit kijkt. #chillbroek #datwordtomkleden (Laura)

2. Mijn zus, haar vriend en ik gaan zwemmen. Ik heb bij ze gegeten en mijn auto staat er voor de deur. Ik bespreek de logistiek: “als ik nou met jullie meerijd, willen jullie me dan weer bij jullie thuis afzetten? Dan kan ik daarna in mijn auto terug.” Ik werd uitgelachen. (Laura)

3. Mijn zus en ik zitten in de bios, samen met nog vele andere vrouwen. Wanneer er een scène komt waarbij er wordt ingezoomd op een vieze wc, gaat er een golf van walging door de zaal. Even later zijn we dan ook wel weer eensgezind bij het zien van dansende mannen, hahaha. (Laura)

4. Stop ik toch bijna zongedroogde tomaten in mijn yoghurt in plaats van aardbeienjam. #potjeslijkenopelkaar #uhl (Dorinde)

5. “Nog 500 stappen!” Leg ik uit wanneer ik wild met mijn armen aan het zwaaien ben terwijl ik aan tafel zit. Het ging even goed, totdat ik tegen de yoghurt aanbotste. #yoghurtoveral (Dorinde)

6. Fascinerend en ranzig tegelijk. #kattenkots #wordtgewoonweeropgegeten #warmemaaltijd (Dorinde)

7. En er blijft niets van over. #brandschonevloer #dusmisschiengebeurtditveelvakerenwetenwehetgewoonniet. #kattenkots (Dorinde)

8. Change of plan: soep met brood it is. #restjesvandebakkeropgehaald #zoveelbrood #nieuweappgeprobeerd #toogoodtogo (Dorinde)

9. Het is 03:30 en Darcy (onze kat) is het zat. Hij springt van het bed af en duwt met zijn pootje tegen de deur. Kaboem. De deur klikt half dicht en gaat weer een beetje open. Kaboem. Kaboem. “Je moet pulken! De deur is gewoon open, dan kun je eruit…” wat nou nachtdier?! (Laura)

10. In het bos: “we gaan de gele route doen!” Vervolgens geen geel paaltje te zien. “Die witte zullen wel verkleurd zijn, laten we die volgen!” Na een kilometer komen we ineens op het gele pad terecht, dat heel ergens anders begon. Ons rondje was daarna een stuk korter, haha. (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    3 maart 2019 / 8:37 am

    Yoghurt met zoute tomaat kattenkots vieze wc oud brood, het was me het weekje wel. Dan moet je idd zittend de stappenteller in beweging brengen of meeliften om te zwemmen of stappend geel en wit door elkaar doen.
    Het regent! Gezellige zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge