Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #91

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Ik word altijd een beetje nerveus als er een enorme groep vogels overvliegt terwijl je op de fiets zit. #nietpoepennietpoepen (Dorinde)

2. Ik fiets ook als het even kan met een grote boog om lantaarnpalen heen als daar een vogel op zit. #traumavanvroeger (Dorinde)

3. Een citroen uitersten terwijl je een klein snijwondje op je hand hebt. #auw #papiersneetje (Dorinde)

4. Naai ik eindelijk eens een keer iets (een panty, voor het jurkje bij het diner van vanavond), vergeet ik hem vervolgens in mijn koffer te stoppen…. #weekendjeweg #underdressed #zohatelijkhaha (Laura)

5. Noooooit in een houten hutje het plafond gaan inspecteren vlak voordat je gaat slapen. #spinnen #brrr (Laura)

6. Keiharde lol om een teddybeer in de kringloopwinkel. Hij was echt gigantisch en had wel drie onderkinnen. De verkoper liep verdedigend lachend langs: “het is een theemuts, dat hoort!” (Laura)

7. Wie is de mol terugkijken is gevaarlijk! De tv werd aangezet precies tijdens het eliminatiemoment #aaaaaah #zappen (Dorinde)

8. Gaat ie precies voor het beeld staan als de schermen getoond worden! #boyfriend #opskuuve #wieisdemol (Dorinde)

9. Zeven foto’s laten maken en dat er dan ééntje ‘best oké’ is. Zo fotogeniek zijn mijn vriend en ik. Dat wordt wat met de bruiloft 😉 #graagfotograafmetphotoshop (Laura)

10. Schoonzus loopt rondjes in de blokhut om haar stappenrecord te verbreken. #Dagjeschiermonnikoog #netniet #30000stappenhalen #nog150 #gozus (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    24 februari 2019 / 8:32 am

    Hoe reageren op tien leukerdjes? Leuk getwittertweet maal tien = steevast geinig zondagsbegin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge