Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #90

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “Heeft u ook een valentijn, mevrouw?” Ik krijg een kleur. Dat benoem ik direct: “hahaha, ik krijg serieus een kleur van deze vraag. En dat terwijl ik ga trouwen!” De klas begint luid te applaudisseren. #cute #tweedeklas (Laura)

2. Wij moeten natuurlijk precies naar de McDonalds die náást het Gelredome ligt. Vitesse speelt vanavond en het is takkedruk, hahaha. Uiteindelijk toch super blij met mijn mcflurry! 😉 (Laura)

3. Afgelopen vrijdag heb mijn schoonmoeder en vriend heel vroeg naar Schiphol gebracht. Het was nog donker buiten en ik deed net of het avond was. Daarna heb ik ontbeten met sushi. #moetkunnen #lekkerhoor (Laura)

4. Vriendin1 vraagt iets aan vriendin2, die antwoordt: “hoezo vraag je dat steeds?” Vriendin1, vetontwaardigd: “nu vraag ik het aan jou, want net vroeg ik het aan hém!!” En ze wijst naar mij. Hahahaha. Mijn beurt om verontwaardigd te zijn. #ikbenduseenhem #lekkerdan (Laura)

5. Hardop giechelen in de trein. #jochemmeyer #storytel #luisterboek #show #awkward (Dorinde)

6. Al vier dagen naar werk gefietst! #proud #benzineisop #heefterheusniksmeetemaken (Dorinde)

7. Misschien moet ik de volgende keer niet alvast de roltrap omhoog nemen als de trein naast mijn perron bijna vertrekt. #fileopderoltrap #bijnaomvergelopen #ikhebnogtijdzat (Dorinde)

8. Omg hij sluit zijn show af met een liedje uit Disneyland #itsasmallsmallworld #foreverinmijnhoofd #thanksjochem (Dorinde)

9. Knoflook everywhere. #uitetengeweest #noordafrikaansrestaurant #zolekker #maarzoveelknoflook #vriendwasnietmee #sorryalvast (Dorinde)

10. 30 seconds met vriendinnen: “het is die ene DJ die samen met Sunnery James optreedt.” Ik, blij: “Ryan Marciano!” Zij: “ja, dat is hem dus niet.” #jajemig #hahaha (Laura)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    17 februari 2019 / 8:43 am

    Van jullie in de loop der tijden nieuwe uitroepen geleerd. Awkward is er eentje. Vandaag jajemig erbij. Hihi. Mieters was het heel vroeger, maar heus, dat hanteer ik nevernooit meer. Net zo min als hip. Goed hè?
    Leuke twitters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge