Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #89

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

 1. Leerlingen kregen de opdracht om een Frans verhaal te schrijven. Krijg ik er één terug met ‘Franse’ personages: ‘Bért’ & ‘Hénk’. #teacherlife (Laura)

 2. Hahahaha, in een ander verhaal kom ik ook voor. “La professeur de français mange de la soupe.” Schattig! Goed idee ook wel, ik ga meteen soep eten. #nakijken #zelfverzonnenverhalen #brugklas (Laura)

 3. Guilty pleasure van de laatste tijd: witte paaseitjes. Mijn prullenbak zit me echt fronsend aan te kijken: “hoe kun jij er zooooveel eten?” (Laura)

 4. Gewapend met mijn pakketje in mijn armen stap ik in mijn auto. Vervolgens bots ik keihard met mijn pakketje tegen de toeter. #hoiburen #awkward #maarstiekemwelgrappig (Dorinde)

 5. Volgende keer probeer ik de verpakking van het spelletje met beleid open te maken. Of ik wacht even tot ik thuis ben. #armschootuit #theeomgestoten #ineenrestaurant (Dorinde)

 6. We proberen de katten af te leren om op het aanrecht te springen. Het lukt aardig, dacht ik zo. Totdat ik vanaf de bank ineens de kookplaat aan hoorde gaan. #kattenpootophetaanknopje #foei #weereenillusiearmer (Dorinde)

 7. Onderweg zien we een auto met heel veel rook uit de motorkap. De auto rijdt met knipperlampjes op de vluchtstrook. We leven erg met de bestuurder mee. De bestuurder zelf lijkt er minder mee te zitten: een bigsmile op zijn gezicht. #huh #hoedan (Dorinde)

 8. Ook op Terschelling kom je bekenden tegen! #enthousiastzwaaiendeleerling #kleinewereld #hoetoevallig (Dorinde)

 9. Kom je ook bij onze theatervoorstelling kijken? Geeft een leuk beeld van onze Franse lessen in het eerste jaar! – Uhm, ik ga naar de vierde.” #openavond #ojajebentalbestgroot #routinepraatje (Laura)

 10. Weekendje weg naar Londen met mijn vriend die hier al heel lang niet meer geweest is. Op Trafalgar Square roept hij enthousiast uit: “ohhh dit weet ik nog! Hier ben ik naar de wc geweest toen!!” #Londen #herinnering #haha (Laura)
Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  10 februari 2019 / 8:06 am

  Mijn zondag start weer heel bigsmilerig door het lezen van jullie waarnemingen vol humor…😁🤗😃👍

 2. 10 februari 2019 / 10:09 am

  Haha, die laatste! Dat was vast een wel héél bijzonder toilet… 😉 Dat van de glimlachende man met rook onder zijn motorkap is wel heel bizar. Positief denken is altijd goed, maar dit is wel heel bewonderenswaardig 😉
  Romy schrijft over.. Outfit | Een gele blouse & mijn allermooiste jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge