Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #88

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Blijkbaar is het super druk voor de spiegel. Allemaal fretten in de rij die voor 1 persoon moeten betalen. #vriend #praatinzijnslaap (Laura)

2. Schattig meisje in de trein: “mama, morgen gaan we kroketten eten. Goed?” (Laura)

3. Even later brult hetzelfde meisje: “laatste kaart!!”, waarop haar ouders direct met “ssst” reageren. Meisje: “nou, dat is toch leuk nieuws?” #treinleven (Laura)

4. Echt stom dat zo’n zakje met paaseitjes zo kraakt. Dit wil je gewoon incognito eten zonder dat anderen mogelijk denken: “zou je dat nou wel doen?!” 😉 (Laura)

5. Ik ben de beroerdste niet en bied mijn vriend dus ook een paaseitje aan. Slaat hij hem af. Voel ik me ineens wel beroerd. #geendiscipline #smaksmak (Laura)

6. De glimlachspieren hebben hun werk gedaan! #opendag #middelbareschool #hallowelkom (Dorinde)

7. Zo’n klusje die al zes weken uitgesteld wordt en stiekem zo klaar is #nieuwhuis #stellingkast #eindelijkklaar (Dorinde)

8. Lezen over paaseieren in de tweet van Laura en direct ook paaseieren willen eten. Dat werkt nou nooit als ik het woord banaan of appel zie. (Dorinde)

9. Vriendje pesten: Flitsmeister voorlezen en doen alsof er 2 km geleden een flitser was waar hij net iets te hard reed. #geintje (Dorinde)

10. In dit tempo heb ik het boek volgend jaar kerstmis afgeluisterd. #luisterboek #valsteedsinslaap #wellekker (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    3 februari 2019 / 8:55 am

    De week anekdotisch aaneenrijgen vanuit een humoristische grondhouding biedt jullie fanclub zonneschijn, zomaar gratis voor niets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge