Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #87

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Missing: de secondenwijzer van de klok. #katten #erafgesloopt (Dorinde)

2. Ben ik de enige die hartkloppingen krijgt van reclames waarin keihard getoeterd wordt, terwijl je zelf in de auto zit? #slechtgeweten? (Dorinde)

3. De klok in betere tijden. #nogmetsecondewijzer (Dorinde) (zie foto onderaan)

4. Ik at kiwi’s altijd graag met schil. Tot gisteren. Ik had het stickertje er niet afgehaald. (Laura)

5. Morgen gaan mijn vriend en ik een trouwlocatie route doen! Ik ben nu op een website beland met “niet-truttige trouwjurken”, hahahaha. #Weddingvibes (Laura)

6. “Er is echt geen hond op straat.” Drie keer raden wat we daarna tegenkwamen 😉 (Dorinde)

7. Gezellig zijn ze wel. #katten #heleavondopzolder #volgendekeergeefikzepaslaatetenzodatzebenedenblijven (Dorinde)

8. Leuk, zo’n trouwlocatie route! Locaties bekijken, praten met bloemisten, stylisten, weddingplanners, de bruidssuite checken en… veel taartjes proeven! #vooreeuwigverloofd #voorspelling (Laura)

9. Op de tv heb je na een tijdje wel eens een pop-up: “ben je nog steeds aan het kijken?” Dat je je bijna opgelaten voelt dat je inderdaad nog steeds aandachtig kijkt. Bij mijn Spotify zou ik eigenlijk moeten hebben: “jezus, alwéér dit liedje?” #verslaafd #lalala (Laura)

10. “Welke balsporten ken je?” Een simpele vraag met véle antwoorden die spontaan in je opkomen, toch? Ja. Ik las het verkeerd en drukte op “pas”. Voelde mij ineens niet zo #deslimstemens #spelletje #app #frustrerend (Laura)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  27 januari 2019 / 8:41 am

  Zou de titel van een thriller kunnen zijn: De klok die een secondewijzer had. En na dat griezelverhaal kan men dan gezellig bijkomen door het lezen van de romantische roman: Voor eeuwig verloofd.
  Op deze regenochtend vermaak ik me eerst met tien mini-anekdotes!

 2. 27 januari 2019 / 8:44 am

  Oh hoe leuk, die trouwlocatieroute! Ik ben benieuwd voor wat voor niet truttige trouwjurk je zult gaan 😉 En haha, de dood van de secondewijzer… jouw katten zijn volgens mij nooit klaar met spelen 😛
  Romy schrijft over.. Buiten mijn comfortzone | 25 uitdagingen die ik aanging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge