Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #86

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

 1. Van die katten die ‘s ochtends in je aura gaan staan en je het bed proberen uit te staren omdat ze eten willen. #letmesleeeeep (Laura)
 2. Omg, James nieste net op mijn arm! Dit gaat wel heel ver voor een paar brokken… #Kat #probeertmijtelatenopstaandeeltwee (Laura) (Laura)
 3. Keelpijn be like: theelepeltje honing nemen, want dat is goed voor de keel. En nog een. En nog een. Het zijn toch maar theelepels. #smaksmak #honingpothalfleeg (Laura)
 4. Wie heeft er ook een vriend/man/verloofde die niet kan slapen als het nachtlampje nog brandt? Ik dus een half uur geleden: “ik ga alvast douchen en dan chill in bed lezen.” Komt-ie ook boven. “Ik ga ook lekker slapen!” Wait. Wait a minute. #logeerbedjijofik (Laura)
 5. Wanneer je kat super lief op schoot ligt, terwijl je in een hele ongemakkelijke houding zit. #telief #zitechtnietlekker #acrobatisch (Dorinde)
 6. Oh nee. Oh god. Deze tv heeft echt nul aaibaarheidsfactor. #nieuwetv #huge #indewinkelleekhetwelmeetevallennaastdeandereschermen (Dorinde)
 7. Dat was wel erg dramatisch. #noodstop #opeensfellichtinmijnautoraam #leekeennaderendeauto #waseenlantaarnpaal (Dorinde)
 8. Over twee liedjes ga ik er uit! #pasopwatjezegt #megalangliedje #baanzwemmen #waterdichtemp3speler #ishijnounognietklaar (Dorinde)
 9. “Heerlijk, onze katten verharen helemaal niet!” #totdatwediestoelkochten #bepaaldstofje #harenoveral (Dorinde)
 10. Meestal slaap ik ‘s avonds laat in de auto. Nu ben ik druk bezig met al mijn “de slimste mens”-potjes te spelen. Vanmiddag enthousiast allemaal gestart, maar toch wel een flinke kluif om bij te houden 😉 #app #geentijdvooreentukkie #deslimstemens (Laura)
Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  20 januari 2019 / 9:00 am

  Kattendominantie naast keelpijn-slaap-autoleed, het was me het weekje wel weer! De zon schijnt, het vriest, fijne zondag!

 2. 20 januari 2019 / 9:45 am

  De app van De Slimste Mens kende ik niet. Die klinkt nu al geweldig! En haha, die katten weten wel hoe ze hun ernstige honger duidelijk moeten maken 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge