Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #85

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Nóg een koekje?! Ja want het is tijd voor #heelhollandbakt. #Allowed (Laura)

2. Terecht word ik verbeterd op een spelfaut in de blog: je mauwen opstropen? Dat is met een ou! #ikgeefdekattendeschuld (Dorinde)

3. Schattige afsluiting van een laat mailtje dat ik net kreeg: “alvast een hele prettige avond en nacht gewenst.” (Laura)

4. Inspirerende spreuk van de #Rituals blijft in mijn hoofd zitten: life is meant to be fun, not serious. You’re meant to be real, not perfect. (Laura)

5. “Dit lijkt wel een nieuw liedje van Michael Jackson, maar dat kan natuurlijk niet.” Net wanneer mijn vriend me een standje geeft dat dit echt wel Michael Jackson is, horen we op de radio dat we een liedje hebben geluisterd van ‘The Weekend’ en ‘Daft Punk’ #ha #timing (Dorinde)

6. “What do you mean” klinkt het op de achtergrond, terwijl ik al vijf minuten aan het staren ben naar de handleiding om het laatje in elkaar te kunnen zetten. #tvmeubel #toepasselijk #radio538 #justinbieber (Dorinde)

7. Thomas en ik kijken ‘Wie is de mol’ terug. “Is het niet te laat om nog te kijken?” Vraag ik aan Thomas. Nee, dat kon allemaal wel! Drie keer raden wie er tien minuten later lag te pitten op de bank. #morgendanmaar #middenineenproefuitgezet #widm (Dorinde)

8. “Willen jullie gember?” Een vriendin en ik zitten in een sushirestaurant en de ober kijkt ons aan. “Neehoor, dat vinden we niet zo lekker.” Vervolgens krijgen we een hele uitleg over het nut van gember (neutraliseren). “Nee, maar bedankt!” 1 min later krijgen we gember. (Laura)

9. Levensgevaarlijk trouwens om zo laat nog te tweeten en om dan ook nog eens een #widm hashtag te gebruiken. #wiezouerafvallen (Dorinde)

10. Loser, ben je ook nog aan het tweeten? Ik weet het trouwens al, nenenenene. (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    6 januari 2019 / 8:44 am

    Nènènènènènènè, what can I do— hè, heb ik dat liedje in de kop jengelen, maar hoe nou te reageren op tien ratjetoetweets?
    Niks hoe, gewoon een fijne zondag gewenst!

  2. 6 januari 2019 / 10:59 am

    Haha, die man van de gember is wel een volhouder! En, smaakte het?! 😉
    En 6 is wel heel toepasselijk! Altijd leuk als je een liedje hoort dat helemaal bij je bezigheid past 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge