Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #82

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Eigenlijk ben je gewoon oorbelletjes aan het indoen. #kerstboom #optuigen (Laura)

2. Ze hebben de kerstboom al zeker tien minuten met rust gelaten! #nieuwrecord #kittens #interessanteballen (Dorinde)

3. Ik rijd er al een aantal jaar in, maar ik moet toch altijd even de juiste spelling nazoeken wanneer ik de garage een mail stuur. #Hyundai #meteeny #geeni (Laura)

4. Je weet dat het bijna Kerst is als…. De glitters weer door de haarverf heen schieten. #grijzeharen #hardnekkigejongens #ikbennietgrijsikhebglitters (Laura)

5. “Nog 3 tweets” – op de to-do lijst geschreven, check! Vervolgens een half uur twitter doorgelezen. Dat stond dan weer niet op het lijstje. #efficient #hetzaleenseenkeertjeandersgaan #tochnogmaartweenu (Dorinde)

6. Ben ik de enige die het altijd uitstelt om haren te kammen als er een dikke klit inzit? #wordtalleenmaarerger #ineenstaartvalthetnietop (Dorinde)

7. Oei, dat was net iets te lang. #warmechocolademelk #everywhere #telangindemagnetron #hethuisruiktwelheerlijk (Dorinde)

8. De oplader in je telefoon stoppen net voordat hij uitvalt voelt bijna net zo fijn als de wc net aan halen als je heel erg nodig moet. #juichmomentje #ditzijndemomenteninhetleven (Dorinde)

9. Wanneer je een gat bij je teen in je panty hebt en dit gat steeds groter wordt. #makeitstop #panty #hatelijkgevoel (Laura)

10. Wanneer mijn middelste teen uiteindelijk mans uit mijn panty steekt, ben ik er klaar mee. Normale dames trekken dan denk ik een nieuwe panty aan. Ik trek er een sok overheen. #uithetoog.. #ontkenning (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 december 2018 / 8:22 am

    Deze blogfan tweettwittert jullie een mooie nieuwe ‘kwetterweek’ toe, vol verrassends om te blogtwittertweeteren…dat er sneeuw ligt zie ik al bekwinkeleerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge