Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #81

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Bij mijn controle afspraak bij de tandarts: “je hebt wel last van tandsteen.” Ik: “ja, heel erg hè?!” Tandarts: “nou, zo erg is het nou ook weer niet hoor.” #goedemaniervanbenaderen #voelttochbeter (Laura)

2. Vanavond wilden mijn vriend en ik een rondje wandelen. Onze kat Darcy was ook buiten en volgde ons op een drafje. Tot zover mijn ontspannen wandeling. #blijfjedaar? #okeekommaar #wachtevenopDarcy! #zullenwemaarweerterug? (Laura)

3. Toptiming, die reclame. #netnadebegravenis #vrolijkereclame #fourweddingsandafuneral #pastwintigkeergezien (Dorinde)

4. Vuilniszakken. Veel te veel tijd besteed ik aan het openmaken ervan, om vervolgens tot de conclusie te komen dat ik aan de dichte kant zit te pulken. (Laura)

5. Begravenis. Met een v. #vorigetweet #oepsie #moetnatuurlijkmeteenf (Dorinde)

6. Geobsedeerd door velletjes in de zelfgemaakte chocolademelk. Fun fact: mam noemde dit vroeger altijd ‘jurken’, hahaha. #koekenzopie (Laura)

7. Het spelletje “sushi go” spelen op een redelijk lege maag…. Ik hoor je denken. Ja. En dat na de chocolademelk. #thuisbezorgd #nomnomnom (Laura)

8. Het dakterras van onze buren grenst aan onze badkamer. Best ongemakkelijk om stemmen daar te horen net nadat je hebt doorgetrokken. #hopelijkdeedikzachtjes (Dorinde)

9. De handschriftles van groep 3 proberen na te doen. #aanelkaarschrijven #enwatdoejijopzaterdagavond (Dorinde)

10. Ik geloof niet dat ik hier een sticker voor zal krijgen. (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  9 december 2018 / 9:07 am

  Op zondagochtend enige abracadabra (bv 3 en bv 7 en bv 10) heeft wel iets. Hersenen in sudderfase doen hun best wakker te worden. Aha 10 snap ik. Is vervolgopnegen.
  Mooie zondag!

 2. 9 december 2018 / 9:31 am

  Haha, Sushi Go zou aandelen moeten kopen bij sushitentjes. Je bent vast niet de enige die lekkere trek krijgt van dat spel 😉 En dat probleem met vuilniszakken heb ik ook vaak. Ze zouden misschien een keer pijlen op die zakken moeten drukken!
  Romy schrijft over.. Voor jezelf opkomen? Méér dan prima in deze 7 situaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge