Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #79

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Ik vind het een prestatie. Reken ik één keer een T-shirt af zonder hem vooraf gepast te hebben (“dit modelletje zit altijd wel goed in een 38”), blijk ik een Italiaanse maat 38 (en dus voor ons een 34) gekocht te hebben. Oepsss. (Laura)

2. “Ik heb een nieuw luchtje, moet je eens ruiken!” Mijn vriend houdt zijn hand voor mijn neus en ik neem een flinke teug. Uhhhhl. Mijn vriend barst in lachen uit. #kattenkwijl #ondergeliktehand (Laura)

3. Ik denk dat de koelkast nog warmer is. #indeslaapkamer #raamopengestaan #enkelglas #brrr (Dorinde)

4. Dweilen met de kraan open? Nee, bad vol laten lopen met het putje nog open. #supernuttig (Laura)

5. Komt er eindelijk een kerstliedje op de radio, rijd je net de parkeergarage in. #nooo #geensignaalmeer (Dorinde)

6. Heeft iemand nog een wasbak over? #perfectkattenspeeltje #nietwegteslaandaar (Dorinde)

7. Ik kan alleen maar aan “oma hondje” denken als ik actrice Kitty Courbois op tv zie. #allesisliefde #film (Dorinde)

8. Zit al tien minuten het liedje van oma hondje te neuriën. #laathetstoppen (Dorinde)

9. Ben ik tijdens het eten lekker aan het genieten van een glaasje water, valt er ineens een krieltje in. #fail #vervolgensvergeetikhetdeheletijd #steedsbijnaeenslokje (Laura)

10. Mijn zus geeft in de auto met haar richtingaanwijzer aan dat ze linksaf wil gaan. Ze wacht op een tegemoetkomende fietser, die direct aangeeft dat hij wil afslaan en ze dus kan rijden. Demonstratief maakt ze een ‘yess’ gebaar, waarop de fietser keihard moet lachen, haha! (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    25 november 2018 / 8:41 am

    Week van klein ongeluk1,2,3,4,5,9 en groot (?) geluk, 6,7,8,10, maar nou zit ik met 7 en 8: liedje oma hondje….is dat melodietje ‘Alles is liefde’?
    Kitty Courbois—ook al dood.
    O ja, 9: herkenbaar!

  2. 25 november 2018 / 9:20 am

    Haha, die laatste is leuk! En zo leuk inderdaad dat er weer kerstliedjes op de radio zijn! Altijd balen als je dan net weer een tunnel of garage in rijdt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge