Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #78

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Omg, ik heb gewoon de hele weg van mijn werk tot huis (30 km) met de handrem erop gereden. #oeps #vreemdgeurtje #oudeauto #kanblijkbaargewoon (Laura)

2. Twee telefoons in mijn hand. Muziek bij de ene op pauze met oortjes in. Vervolgens met de andere telefoon een filmpje kijken. Ik hoor het niet goed en zet het geluid harder. De hele coupé zit vervolgens rechtop. 😉 #oeps #keihard #daarzatengeenoortjesin #treinleven (ingezonden)

3. Ik kom vandaag met de auto!! Een vriendin heeft net haar rijbewijs gehaald en vertelt trots dat ze gaat rijden. “Ik kom wel op tijd hoor, in verband met het parkeren!” Zo herkenbaar, die parkeerstress :’D #ikzetweleenpionneer (Laura)

4. Gooische vrouwen kijken terwijl je nog 5 tweets “moet”. #prioriteiten #allangbedtijd #geweldigeserie (Dorinde)

5. Om tien voor twee nog een paar tweets eruit gooien en niet verder komen dan de poep aan mijn schoen van afgelopen week. Sindsdien heb ik ze niet meer aangetrokken. Mijn schoenen hebben verlatingsangst, ik herhaalangst. #Graagbeleefdommijngraplachen (Laura)

6. Dor, ben jij Gooische vrouwen aan het kijken? Ik zet NU de tv aan. #zevenvoortwee (Laura)

7. Als ik nou gewoon net doe alsof ik in slaap ben gevallen. Zou Laura de tweets dan afmaken? #tweelinggedachte #hopelijkdenktlauraniethetzelfde #datgebeurtnamelijkregelmatig (Dorinde)

8. Je zou denken dat we het na al die tijd wel geleerd hebben. #nachtwerk #vanafnuelkedageentweet #dathebikvakergeroepen #blijvenproberen (Dorinde)

9. Volgens mij is Laura echt in slaap gevallen. Oh jee oh jee. #misschienmoetikevenbellen #wellulligvoorhaarvriend (Dorinde)

10. Dor, ik ga nu naar bed, maak je het ook niet te laat? Doe geen dingen die ik ook niet zou doen. Graag wel de laatste tweet klaarzetten. Doei. #morgenschamenweonsdood #luktwelhoor #zeidenwenog #intelligentetweets (Laura)

11. (HAHAHA JA, het is dat deze tweet cruciaal is… ;)) Zou er morgen al iets in m’n schoen zitten? #hintnummertwee #wievraagtwordtovergeslagen (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    18 november 2018 / 8:44 am

    Tweettweettweetbedenkingsenplaatsingsstress…tvaltomdedrommelnietmee en tóchlukttsteedswonderwel, gezijtpureknapperdjes!

  2. 18 november 2018 / 9:45 am

    Haha, arme jullie tot gisteravond laat tweets aan het schrijven 😛 Maar het doel is bereikt en ze zijn weer leuk! Maar 30 km op de handrem rijden? Wauw! Ik wist niet eens dat dat kon, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge