Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #77

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Lekker bezig Lau. “Zo, even lekker een half uurtje bloggen! Hee, moet mijn computer updaten? Ff snel doen.” #38minutenwachten #pfff #volgendekeernietzoimpulsief (Laura)

2. Zo’n man die het huis uit zichzelf stofzuigt, me helpt met het bed verschonen en spontaan kopjes thee brengt. #lieverd #methemgaikdustrouwenjoepie (Laura)

3. Helaas wil hij nu wel formule 1 kijken in plaats van boer zoekt vrouw. #grommm #offers #vooruitdanmaar #bzv (Laura)

4. Telefoon kwijt? Zoek dan ook zéker even in je toilettas. Ja. Ik weet het ook niet. (Laura)

5. Swingen aan de telefoon. #Klantenservicebellen #Efteling #leukemuziek (Laura)

6. Soep in een pannetje opwarmen. De soep te vroeg in een kommetje schenken. Lauwe soep. Het kommetje vervolgens in de magnetron doen. #efficient (Laura)

7. Dilemma: ik zit nog niet aan de 10.000 stappen, maar het regent buiten. #fitbit #stappentellen (Dorinde)

8. Er zijn zeker leukere manieren om wakker te worden. #kattenniesopjehoofd #middenindenacht #iew #maarzeblijvenliefnatuurlijk (Dorinde)

9. Die natte afgelebberde muis op m’n schoot is ook erg attent #trots #samendelen #goedeopvoeding (Dorinde)

10. “Chocola halen?” Na een kort overleg besluiten we het toch maar niet te doen. Wanneer we langs de supermarkt rijden, keert Thomas spontaan om en parkeert de auto voor de deur. “Ik heb trek in een biertje zo thuis!” Drie keer raden wat ik in het winkelmandje heb gelegd. (Dorinde)

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge