Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #77

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “O wat grappig, we moeten hier met de veerpont!” Twee minuten later staren we sip naar de verlaten pont. “Vaart tot 20:00.” Het is nu 20:08. #halfuuromrijden #hahahaha (Laura)

2. “Mmmmmmmmm. – Goh, lekkere ijsthee?” We staan in de file en we drinken wat ijsthee. “O ik snap m, hahaha.” #McDonalds #Mlangsdeweg (Laura)

3. O mijn god, we hebben een koekblik vol met Verkade koekjes gewonnen van de Postcodeloterij. De nadruk van de vorige zin zou op “vol” moeten liggen, maare…. #nomnomnom (Laura)

4. Synchroonpoepen. #samenindekattenbak (Dorinde)

5. Wanneer je naast je iets onsmakelijks ziet liggen en niet durft op te staan omdat je bang bent dat je ergens in bent gaan zitten #pleasepleaseplease (Dorinde)

6. Thank God. Bij deze beloof ik mezelf plechtig dat ik nooit meer zomaar ergens neerplof. #katteninhuis #heellief #maarsomshorenerklusjesbij #jakkes (Dorinde)

7. Boer zoekt vrouw, ik zit er klaar voor! … Oh wait, het is zaterdag vandaag.. #bzv #tegenvaller #maartochookweerniet (Dorinde)

8. Nou, de navigatie moet nodig een update! Tot twee keer aan toe reden we verkeerd naar de supermarkt, maar uiteindelijk zijn we er hoor! #Allesvooreenpakdrinken #doorzetters (Laura)

9. Cafeetje uitzoeken op basis van de hoeveelheid kerstverlichting. #heerlijk #sfeer #loveit (Laura)

10. “Kun jij een biertje pakken? Ik heb een kat op schoot.” Als reactie pak ik de andere kat en zet die op mijn eigen schoot. Helaas, gaat niet lukken! #lullig #lui (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    11 november 2018 / 8:54 am

    Grote momentjes weten weer te geven in korte zinnen:KUNST! Hele werelden achter wat is het? Achter ninimaal 165 tekens? KNAP!

  2. 11 november 2018 / 9:58 am

    Haha, die laatste! Goed bekeken 😉 En dat van Boer zoekt Vrouw…haha, goed bezig! Wel weer een leuke meevaller voor de zondag natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge