Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #76

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. In de categorie “dingen die je niet hoeft te proberen”: kiwi met kruidenboter. #erzatnogwatopmijnbord #uhl (Dorinde)

2. Er worden vrij boze blikken naar mij geworpen in de hotellobby. #WhatdidIdo? #vriendelijkteruglachen(Dorinde)

3. O wacht, dit is de man die vanmorgen beledigd omkeek toen ik net iets te hard kuchte terwijl hij een sigaret aan het roken was. #volgendekeerietssubtieler (Dorinde)

4. Het is laat op de avond en ik loop terug naar mijn hotelkamer. Op de gang zeg ik twee mensen zachtjes gedag, waarna ze mij keihard vrolijk teruggroeten. De herrie is compleet wanneer hun hond ook nog eens begint te blaffen. #Totzoverderustopdegang #welgezellig (Dorinde)

5. “Nog een potje?” #driekeergewonnen #spelletjesavond #stilaandeoverkant (Dorinde)

6. “Wat een schatjes zijn het hè?” #kittens #voethelemaalonderdeschrammen #nagelsmoetenweergeknipt #ontkenningsfase (Dorinde)

7. Sinds vanmiddag een stappenteller op mijn telefoon geïnstalleerd. “Niks voor mij,” riep ik een uur daarvoor nog. #nualobsessief #steedsvernieuwen #rondjewandelenschat? (Laura)

8. 853 tweets later heeft mijn ‘zwager’ een goede tip hoe ik deze tweets makkelijk op onze blog kan publiceren. #waaromkomikdaarnupasachter #ondereensteen #thanksbro (Laura)

9. “Had u nog iets te drinken gewild?” #laatstemensenindebar #eigenlijkniet #moetenwealweg #hoorikdaareenondertoon? (Laura)

10. “Mevrouw heeft u uw haar geverfd?!” #schattig #leerlingen #directwanneerzebinnenkomen #lettenzetochnogweleensop 😉 (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    21 oktober 2018 / 7:18 am

    Hotel-en stappentelpret en dat met geverfde haren en lobbygekuch…het lijkt wel herfstvakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge