Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #73

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Wanneer je de kattenbak verschoont en er na drie minuten alweer op wordt gepoept door beide mannen. #shithappens #hadhetffeerdergedaan #drollenscheppen (Dorinde)

2. Note to self: volgende keer mijn panty op het allerlaatste moment aantrekken. #kittensmetnagels #ladder (Dorinde)

3. Hoe kan mijn hartslag nou 200 zijn tijdens het tandenpoetsen?! … Oh wacht, het zijn pas 200 stappen vandaag. #fitbit #nogevendoorstappen (Dorinde)

4. Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn dekbed buiten laten luchten. Na tien minuten regen kwam ik er dan ook pas weer achter dat ‘ie nog uit het raam hing. #nattekledder #zitnietinmijnsysteem #volgendekeerweerberichtchecken (Dorinde)

5. “Ik wil er nog 5, dan zit ik aan m’n target. Daarna ga ik chillen en lekker lang pauze houden hoor.” #straatverkopersonderelkaar #ikwasboven #raamstondopen #benbovengebleven #rebel (Laura)

6. Neem ik één handje vlokken, gaat mijn buik vervolgens keihard trompetteren. #okhetisduidelijk #jemighetwasmaareenhandje #streng #tsss (Laura)

7. In de Action ben ik op zoek naar iets en ik kan het maar niet vinden. Op een gegeven moment hoor ik een vrouw achter mij aan een medewerkster vragen: “mevrouw, waar liggen de veiligheidsspeldjes?” Ik ‘storm’ er op af en zeg: “die zoek ik ook!!” #damloopbynight #rugnummer (Laura)

8. “Is het handig om nu Redbull te drinken voor de wedstrijd? – Nee, je moet nu geen koolzuur willen drinken. – Ok!” Vervolgens pak ik mijn water. “Ga je nou serieus Spa rood drinken?” Ik lach keihard: “ik heb water in een spa rood flesje gedaan!” #damloopbynight #treinleven (Laura)

9. “Yes, ze gaf me een high five!” Een klein meisje glundert van trots wanneer ik langs haar heen ren. #damloopbynight #zaandam #lekkerrennen (Laura)

10. Zo’n mail die je al een week op ongelezen laat staan. En dat je dan steeds opnieuw je mailbox opent met het idee dat je een nieuwe mail hebt. #vergeetachtig #steedsopnieuw. (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  23 september 2018 / 7:22 am

  Van kattendrolletjes naar nachtelijk rennen, van pantyladder naar 200 stappen, van ouwe mail naar veiligheidsspeld naar snoeihard rennen, van—-weet je wat???
  Highfives voor jullie!!! Mooie zondag ondanks dat weer, dus hang geen dekbed buiten(:-)hè!

 2. 23 september 2018 / 9:38 am

  Wat goed dat je de Dam-tot-Dam-loop hebt gelopen! Hopelijk ben je goed geslaagd voor de veiligheidsspelden, haha. En dat van die stappen…geweldig! Het zou wat zijn als je van tandenpoetsen zo’n hoge hartslag zou krijgen… 😉
  Romy schrijft over.. Ik heb een nieuwe bril (en die is écht anders!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge