Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #72

 

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “Wat is dat?” Ik wijs naar een vaag grijs stipje op de muur. Het moment dat je vriend zich bijna tegen de muur drukt om in te zoomen. Horror. “Een spin.” #allebeigeenlenzenin #washetdestiekemerdtochbijnagelukt #glasenpapier #doeispin (Laura)

2. En dan dit hè. Ik: “geef toe, jij vind het toch ook chiller dat die spin nu buiten is?” Vriend: “mij maakt het niet uit hoor.” #pffff #suuuuure #oknoudanbenikhetwatje (Laura)

3. Water in de waterkoker, ondertussen ontbijt maken, water inschenken, zakje erin. Wat trekt die thee toch slecht…. Na zo’n minuut voel ik even aan m’n beker. #oeps #ijskoud #waterkokernietaangezet #opzichdoeikditpas15jaar (Laura)

4. Soms denk ik wel eens: “als mijn vriend mij nu zou zien dansen, zou ik zo weer single zijn.” Niet op de stoute, foute manier, maar gewoon ontzettend lelijk. Hahahahaha. #boeie #leukemuziek #swingeeeeen (Laura)

5. Lees ik deze tweet ‘uiterst onzeker’ voor aan mijn vriend, zegt hij: “als ik het zou moeten uitmaken voor al die keren dat ik jou lelijk heb zien dansen….” #thankshun (Laura)

6. De hele avond zijn ze flink aan het rondrennen, maar als je op het púnt staat om naar bed te gaan, komen ze allebei op schoot liggen. #kittens #overwegenomopdebanktegaanslapen #pastechtniet #maarzezijnzoschattig (Dorinde)

7. Na het douchen vind ik het altijd fijn om mezelf in de douchecabine af te drogen. Dat gaat altijd goed. Net besloot de douche echter om nog even wat druppels op mijn rug af te vuren, nét nadat ik helemaal droog was. #youdidthisonpurpose (Laura)

8. Eerste les met een klas. “Mevrouw, bent u vaak ziek?” #hopenopuitval #attent (Dorinde)

9. Net wanneer ik een slokje dubbelfris neem, benoemt mijn vriend vrolijk dat het pak goed was tot januari. Terwijl ik met tegenzin doorslik, pak ik de verpakking erbij. “11 oktober” lees ik -opgelucht- voor. #januariopzijnkop #thankgod (Dorinde)

10. Shit, 9234 stappen. #netgeentienduizend #fitbit #straksevenmetmijnarmgaanzwaaien #wandelenimiteren (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 september 2018 / 10:22 am

    Hihaho, wifi schijnt het hier effetjes te doen, wat weer een gezellige week van tweets beschrijven jullie! Een wirwar aan belevenisjes….wij genieten ervan, maar dat wisten jullie al nietwaar? Doeggggggggggggggggg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge