Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #70

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Ik reik een award uit aan de persoon die met een pokerface een muurvast dekseltje van een potje kan afhalen. #au #beursehand #poepface (Laura)

2. Nog steeds niet gelukt. Dubbele marteling dus: zéér pijnlijke hand en geen olijven. #sip #waarismijnvriend #superfeministisch (Laura)

3. Mijn vriend en ik hebben iets nieuws: jokers. Dat je de keuken niet hoeft op te ruimen na het eten. Mijn vriend heeft hem zojuist ingezet terwijl er bokke veel pannen staan om af te wassen. #zielig #butrevengewillcome (Laura)

4. Ik vind het best een prestatie dat de ruitenwissers precies op de maat van de muziek aan het dansen zijn. (Dorinde)

5. “Er hangt een stukje spinnenweb aan je baard!” … “Oh wacht, dat is een haar van mij.” (Dorinde)

6. Mijn vriend en ik staan in de rij van de Xenos. Opeens zie ik in m’n ooghoek links iemand een poging doen tot voordringen. Ik draai mijn hoofd naar rechts om m’n vriend te “waarschuwen”. Geen vriend te bekennen aan de rechterkant. Vriendlief ís de voordringer. #fail (Dorinde)

7. Leuk hoor die schone ramen. #botsing #nunietmeerzoschoon (Dorinde)

8. Vriend koopt witte al stars. Vriend drinkt een kop koffie. #driekeerraden (Dorinde)

9. Nieuw wasmiddel. Er gaat een wereld voor me open. #wowditruiktechtlekker #nietzochemisch #nuwelleukomtewassen (Laura)

10. Gisteren bij de sushi: “zijn jullie bekend met ons tabletsysteem? – ja!” *Ogeluchte zucht* “mooi!” #ober #honderdkeeruitleggen #nuevenniet #chillen (Laura)

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge