Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #69

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Het wás al leuk om naar buiten te kijken, maar nu heeft de overbuurjongen ook nog eens 2 kittens! #sojealous #glurenbijdeburen (Dorinde)

2. “Ga je mee naar buiten?” … twintig seconden later begint het keihard te regenen. #oh #voortaaneerstevennaarbuitenkijken (Dorinde)

3. Ik voel me net king Arthur. #zoeteaardappel #meszitvast (Laura)

4. Tafel gedekt, check! Eten op mijn bord, check! Wijnglas gepakt, check! … Oh shit, de wijn is op. #sparooddanmaar (Dorinde)

5. Ik ben de zolder aan het opruimen (lees: complete chaos, explosiegevaar…) en ik liet zojuist een punaise op de grond vallen. #Waarisdatding #hoekomiknoubijdetrap #thefloorislava (Laura)

6. Ik krijg spontaan zin in een haring. #Minoes #jeugdsentiment #netflix (Dorinde)

7. Nemen cameramannen wel eens reispilletjes in? #vechtscène #heftiggeschud #Gameofthrones (Laura)

8. Appje naar vriend: “En, wat hebben jullie gegeten in de stad?” … “tapas!” #ojee #gegarandeerdknoflook #raampieopen (Dorinde)

9. Ovenhandschoen, you got one job… #gaatje #nietgezien #vingerverbrand #fail (Laura)

10. Zolder opruimen = troep verplaatsen, heel veel ojaaaa’s en nog altijd de punaise niet gevonden. Morgen weer een dag, truste! 😉 (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    26 augustus 2018 / 7:16 am

    Vijf eettweets en ook nog een verbrande vinger. P.S. heb nog wel een nieuw paar ovenhandschoenen hier liggen😡( ook nog wel een nieuwe punaise🤢😢) Fijne dag hoor, zonder hoosbui!

  2. 26 augustus 2018 / 8:46 am

    Haha, sterkte met de zolderopruiming! En Dorinde met de knoflooklucht natuurlijk! 😉 En die kleine katjes…hoe leuk! Dan zou ik maar al te graag bij de buren naar binnen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge