Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #68

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. In een land met duizenden “7-elevens” is het op zich niet super handig om zo’n supermarkt als referentiepunt te nemen om de weg te onthouden, haha. #scootertocht #kleinbeetjeverdwaald #langlevegooglemaps #Thailand (Dorinde)

2. “Kijk, je moet een nummertje trekken voor een taxi, super efficiënt!” Ons enthousiasme verdween een klein beetje toen we ons nummer bekeken. #nu101 #wijhebben237 (Dorinde)

3. De lift stond proppievol. Een vrouwtje deed iets te lang over uitstappen, waardoor de lift alweer dicht ging en naar beneden vertrok. Haar gezichtsuitdrukking was te mooi, daar wilde ik graag nog een liftje voor wachten haha. #vliegveld #kofferseverywhere (Dorinde)

4. “Goh, hoe bent u aan die blauwe plek gekomen?” … “Jaa… ik ben aangereden door een koffer.” #ookgeenstoerverhaal #vrouwachtermeheeftgeenkofferrijbewijs #beuktervrolijkoplos (Dorinde)

5. Wij voelens ons zeer bescheiden met ieder slechts één backpack. #veelchinezeninderij #heelveelkartonnendozen #watslepenzeingodsnaamallemaalmee #fascinerend (Dorinde)

6. Wanneer er eigenlijk al anderhalf wasrek op je staat te wachten om opgeruimd te worden, maar je er echt nog even geen zin hebt. Vervolgens de nieuwe was erbij hangen om er nog even onderuit te komen. #guilty #nephuisvrouw #ikweetnuechtnietmeerwateraldroogwashoor 😉 (Laura)

7. Ik ben boven aan het ‘opruimen’ met muziek aan en luister naar ‘Stay, van Zedd en Alessia Cara. Precies op het moment dat ze zingt “drinking rum and cola”, hoor ik mijn vriend beneden een blikje cola openmaken. Timing! Hopelijk geen rum, want het is pas 10:00 😉 (Laura)

8. Samen met mijn schoonfamilie ben ik gezellig aan het 31en. Tijdens een rondje gaat het niet zo lekker en mijn schoonmoeder merkt op: “nou zeg, wie heeft er geschud?” Stilte. “O, ikzelf!” #keihardgelach (Laura)

9. Via een vriendin geappt worden dat mijn zus haar gesmst heeft of ik mijn mail wil lezen, met daarin de vraag of mijn vriend een iPhone heeft, zodat ze met mij via zijn telefoon via Imessenger kan communiceren. #wow #omslachtig #geenwhatsappopShanghai (Laura)

10. “Tweet maar dat je altijd op zaterdagavond laat aan mij om tweetadvies vraagt… ;)” Aldus mijn vriend. #isitthatobvious? #oepsie (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    19 augustus 2018 / 7:22 am

    Vijf tweets die zich in den vreemde afspelen, vijf die de thuisperikelen weergeven. Hele verhalen, zich verschuilend achter weinig woorden via dat wereldwijde web, wonderlijk toch?

  2. 19 augustus 2018 / 7:49 am

    Haha, wat een leuke reiseditie van jullie tweets! Ik moest vooral lachen om de omslachtige app- en iMessenger-gesprekken 😉 En inderdaad, wat nemen sommige mensen allemaal mee op reis?! Vergeleken daarmee valt zelfs mijn flinke koffer nog mee.
    Romy schrijft over.. Mag ik je voorstellen aan…Lily?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge