Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #67

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. De wc spoelt hier zo hard door dat de bril gewoon weer nat wordt, hahaha. #fascinerend #hotellife #vakantie (Laura)

2. Oja chill, dan doe ik nu een maskertje op en dan kan ik het er onder de douche mooi afspoelen. 10 minuten later: oeps… Niet zo handig. #thermoshirt #fleeceshirt #ijsland #hogeneklijn #maskereverywhere (Laura)

3. Ijsje eten in de stromende regen. #langlevedeponcho #wordtvanzelfeenwaterijsje (Dorinde)

4. Die leeuw van de ING kijkt eigenlijk best sipjes. Geld maakt zeker niet gelukkig?;) Of zijn er mensen bij wie hij wel lacht en ligt het gewoon aan mijn bankrekening? Haha. (Laura)

5. Mijn vriend is in de badkamer zijn tanden aan het poetsen en barst ineens in lachen uit. “Getsie, iemand boven trekt door en bij ons gaat de douche ineens druppelen.” #hotel (Laura)

6. We zijn net opgelicht voor €0,13. Hij zei dat hij niet genoeg wisselgeld had, maar wedden dat hij gewoon 5 Baht in z’n zak hield?! #tuktukbestuurder #morgenbudgetdag (Dorinde)

7. Vanmorgen bezochten we “de blauwe tempel”, vervolgens de hele dag “I’m blue da ba dee da ba daa” in m’n hoofd. #kleinbeetjeirritant #weleenmooietempel (Dorinde)

8. “Ik heb je toilettas even omgekieperd hoor.” Zei mijn vriend gisteren terwijl hij wat zocht. Licht geërgerd keek ik naar de berg spullen. In het nieuwe hotel zocht ik vanmiddag een nagelschaartje en besloot ik de trend voort te zetten. #goedideeschat #kieper #lui #chill (Laura)

9. Wanneer je een foto probeert te maken van de omgeving, maar in plaats daarvan je je eigen hoofd véél te dichtbij in beeld ziet. #nogopdeselfiestand #notmybestperspective (Dorinde)

10. Wc papier mag niet in de wc-pot gegooid worden en moet daarom de prullenbak in. M’n tandenborstel is zojuist in de prullenbak gevallen. #uhl #thankgodeenreservemee (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    12 augustus 2018 / 6:53 am

    Tussen alle mini’s door veel vakantie-minileed, veel vakantie-gein en ongein: lang leve mooie tijden, lang leve blikverruiming en in geval van toilettasomkering en tandenborstel tussen toiletpapier: lang leve onverwachte ergernisjes…fijne vakantievoortzetting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge