Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #66

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “Hoezo heb je je wekker om vijf voor zes gezet?” Vraagt mijn vriend, die nu rechtop in bed zit. Ik (al tien seconden niet reagerend op de wekker) mompel: “foutje” en ga weer door met slapen. #sorryschattie #foutje #konnietrekenenoeps (Laura)

2. Wanneer je op internet aan het wachten bent tot een nieuwe pagina eindelijk geladen is. Na zo’n tien seconden ineens loeigroot “doorgaan” in beeld zien staan. O. Oja. #bedtijd (Laura)

3. “We zitten straks trouwens naast elkaar in het vliegtuig” benoemt mijn vriend vrolijk, terwijl hij een plakje salami in zijn mond stopt. #top #kauwgumisyourbestfriend (Dorinde)

4. Kom maar op met die regen! #hitte #thailand #regenseizoen #alshetstraksregenthebikvastspijtvandezeuitspraak (Dorinde)

5. Kat mag van mij niet door het raam (#ezel #stoot #tochwel #bijnagevallen #slechtsvijfkeergebeurd) en neemt vervolgens wraak door met uitgestrekte nagels op mijn been te gaan slapen. (Laura)

6. Con chu eh.. krap? Cap… chu krap. #bedanktinthais #vriendheeftermoeitemee #nogevenoefenen (Dorinde)

7. Administratie aan het bijwerken, een lekker vakantieklusje! Helaas voor de katten liggen onze mappen in hetzelfde kastje als hun kattenvoer. #valsalarm #keerofdertig #deurtjeopendeurtjedicht #sorry (Laura)

8. Een jumpsuit is heel leuk, maar als je super nodig naar de wc moet en de postbezorger elk moment aan kan bellen voor een pakketje ‘knijp je hem toch wel even.’ #leukewoordspeling #stress #ditzijnechteproblemen (Laura)

9. Buurman niest hard en onze kat springt een meter (nee okee, 20 cm) de lucht in, hahaha. #leukgezicht #schutting #zaghijnietaankomen (Laura)

10. Zo’n nies die dan net niet lukt. #onbevredigend #haatsj… (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    5 augustus 2018 / 7:12 am

    Sawadeeka en sawadeekrap, jullie daar in verre oostelijke verten en hoe ik de andere jullie moet begroeten in de verre noordelijke verte weet ik niet, maar jullie gezamenlijk getwitter bracht jullie op z’n herkenbaars dichtbij. Gezellig!
    Fijn vakantievervolg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge