Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #65

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Ik voel me stiekem toch een klein beetje lui als mijn vriend fanatiek aan het hardlopen is en ik er naast fiets voor de gezelligheid. #tochbeterfietsendanthuisblijven #ooitmaareenkeermeerennen (Dorinde)

2. Tip van de dag als je geen zin hebt om te douchen: gezichtsmasker! #tienminutenuitstel #daarnamoetjetochecht (Dorinde)

3. Zit ik lekker buiten met m’n pootjes gestrekt op een andere stoel, loopt m’n kat vervolgens onder m’n benen door, draait zich om, geeft een kopje tegen mijn been en niest vervolgens keihard in mijn knieholte. #bastard (Laura)

4. Volgende keer maar niet meer mijn sleutels onderin het mandje van de AH leggen. #sleutelzatvast #duurdezekertweeminuten #ongemakkelijkescène #zagervastkomischuit (Dorinde)

5. Terwijl wij in de IKEA over wat kastjes gebogen staan, haalt een gezin (met keihard huilende peuter) ons in. Stiekem ben ik best blij dat ze doorlopen, zodat de rust weer snel terugkeert. Ha, foutje. IKEA is natuurlijk een enorm galmende container. #dopplereffect #gebrul (Laura)

6. Tijdens het fietsen gebruiken we onze arm om richting aan te geven, eigenlijk zouden we dat tijdens het wandelen ook moeten doen. #voorkomteenhoopscènes #bijnabotsing #wiegaatnouwaarheen (Dorinde)

7. Verbaasd kijk ik om me heen in de trein: wie zit er nou steeds van die vieze scheetjes te laten? (…) Na tien minuten pak ik alvast mijn OV uit mijn tas. Ik schiet direct in de lach: scheetjeslucht detected. Camembert in mijn tas. #afterpicknick #wieneemtdiestinkkaasmee (Laura)

8. Bodylotion ruikt toch net wat lekkerder.. #meeuw #wittesmurrieopmijnarm #uhl (Dorinde)

9. Na een gezellig avondje zwaai ik mijn vriendin uit in de voortuin. Normaal duurt zo’n scène tien seconden. Nu duurde het twee minuten, omdat de buurman met zijn hond langsliep en de hond abrupt voor het pad ging zitten waardoor ze niet weg kon. “Nog een drankje dan?;)” (Laura)

10. “Volgende keer ga ik echt eerder beginnen met inpakken!” #yeahright #noglangnietklaar #heleweekvrijgehad #overzesuurdewekker #toptiming (Dorinde)

Volg:

3 Reacties

  1. Gerdiemar
    29 juli 2018 / 7:42 am

    Twasmejullievakantiehitteweekjewel! Endantochnogveelbelevenzonderineentezijgenvandepuf!
    Nueerstdtoppadfijnevakantiegoedereisenneemgerustookblogvakantie—

  2. Gerdiemar
    29 juli 2018 / 7:49 am

    Ditistweedereactie. Doetneverdullweervreemdseg. Kammereactienieterugzien. Weetnieofiegeplaatstis.Afijnfijnenieuweweekvanbloggenoegenshoor. Verwegweekvoordt, dichterbijweeknunogvoorld.

  3. 29 juli 2018 / 8:49 am

    Haha, die kat van jou is lekker bezig! 😉 En dat van de last-minute inpakstress herken ik wel. Die “fout” maak ik iedere vakantie weer, alhoewel ik nu voor het eerst probeer mijn leven te beteren daarin 😛
    Romy schrijft over.. Ben ik de enige die…? | Mijn vakantie-eigenaardigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge