Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #64

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Vriend komt helemaal naar beneden gelopen om de deur voor me open te doen #toegewijdepartner #sleutelsonderintas #debellerissneller (Dorinde)

2. Vervolgens vraagt hij poeslief of ik wil koken #slimmezet (Dorinde)

3. Beste aankopen in het huis: de vaatwasser en de ventilator #wateenhitte #topdingen (Dorinde)

4. “Dit is de definitieve afspraak, maar het kan nog veranderen.” #logica #afspraakbevestiging (Dorinde)

5. Vandaag mochten onze katten de hele dag buitenspelen zonder dat wij thuis waren. Toch een beetje spannend, maar ook wel goed! Bij thuiskomst zaten ze brullend voor de deur. Denk aan de reputatie jongens… #supervolwassen #waarzijnpapaenmama? #doeeensopen #joehoe #honger (Laura)

6. Het is maar goed dat ik geen baan heb waarbij ik cadeautjes moet inpakken #zieternietuit #iederzijnkwaliteiten #komtuiteengoedhart (Dorinde)

7. Ballonnen op een feestje, het blijft gevaarlijk. #nietbangvoorspinnen #ballonnendestemeer #zeervolwassen (Dorinde)

8. Vriendin laat trots haar nieuwe sokken zien. “Zien jullie dat het avocado’s zijn?!” Een vriendin begint vervolgens keihard te lachen. “Ik dacht dat het rode bloedcellen waren!” #bijna #tochwelheelduidelijkavocados (Laura)

9. Vriendin komt terug van de wc. “Wow, ik kon dat lichtknopje echt niet vinden. Ik heb de hele wcwand moeten aftasten!” (Laura)

10. Vervolgens moet ik naar de wc. Vriendin loopt vervolgens met me mee om een demonstratie te geven. #meestlogischeplekever #hihi #tochliefdatzehelpt (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    22 juli 2018 / 7:28 am

    Jullie tweets zou je op muziek moeten zetten🎹🛴🎺🎸🎧🎼, zie me toch die notenbalk vibreren!

  2. 22 juli 2018 / 8:00 am

    Persoonlijke begeleiding naar het toilet, wie wil dat nu niet?! 😉 En dat van het gebrek aan inpaktalent herken ik helemaal. Lang leve de cadeautasjes, waardoor ik heel vaak dingen niet meer inpak. Oeps!
    Romy schrijft over.. 7 onverwachte (en leuke!) voordelen van bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge