Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #62

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “Neeeeeee. Ik kreeg net een melding dat mijn batterij bijna leeg is.” Viermaal hoor ik een medelevende “ahhhhhh.” #schoolreisje #dramatisch (Laura)

2. “Moeten we deze kant op?” De weg is omgeleid en mijn zus zit achter het stuur. “Geen idee..” zeg ik. “Nou, ik vind alles best, zolang er maar geen auto deze kant op komt op mijn weg.” #droog #lekkersturen #gelukkiggeenkipopdeweg (Laura)

3. Bijna juichen wanneer de tractor waar je al 3 km achter rijdt eindelijk rechtsaf slaat. #slakkengang #duurtlang #kannietinhalen #focusopdeknipperlichten (Laura)

4. Zus luistert een luisterboek en let niet op de navigatie-instructies van mijn telefoon. Bij de rotonde: “hier naar rechts hè? – Nee, de volgen…” #telaat #volnaarrechts #ikdachtdatjijoplette #zeize (Laura)

5. “Heb je die met de klepperende slippers al?” #zaterdagavond #tweetsbedenken #zusdenktmee (Laura)

6. Jongen gaat helemaal los op de dansvloer met zijn slippers aan zijn handen. #klepperdeklep #valtwelop #werktbijnaaanstekelijk #Dijkpop (Dorinde)

7. Ingehaald worden door een Smart terwijl je een dikke bak denkt te horen. #hardgeluid #jeverwachthetniet #mansebestuurder (Dorinde)

8. Spontaan “want to go home” van Michael Bublé in mijn hoofd krijgen. Later snap ik waarom. #snachtsrijden #afslagvanmijnwerk (Laura)

9. “Heb jij… In de categorie #onderweg nog wat meegemaakt voor een tweet?” #snelwegtweets #lastminute #vallenwijevendoordemand (Dorinde)

10. “Ben je op pad geweest?” Vraag ik serieus aan James, die normaal een schone, witte kop heeft. Met een puberblik kijkt hij me aan #kat #helemaalgrijs #onderdeauto #hangjeugd (Laura)

Volg:

2 Reacties

 1. 8 juli 2018 / 7:10 am

  Haha, leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij hoe deze tweetoverzichten tot stand komen. Ik blijf het knap vinden dat jullie elke week zoveel leuke tweets weten te bedenken. Die opluchting bij een afslaande tractor herken ik maar al te goed. Mooi moment! 😉
  Romy schrijft over.. De ongeschreven “regels” van het leven

 2. Gerdiemar
  8 juli 2018 / 7:42 am

  De auto weet wat#wat weet de auto#vraag het de auto maar#of vraag het James#die hangt verhalen te horen stiekem onder de auto#wanna go home galmen, lekker#
  De zon schijnt! Bijna vakantie! Fijne zon-dag!#

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge