Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #61

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Voor het slapen je e-mailbox aan het ordenen op je telefoon en niet doorhebben dat je je prullenbak aan het opruimen bent. #nuttig #truste #bedtijd (Ingezonden)

2. In een restaurant: “wow wat knap, deze vrouw staat helemaal alleen in de keuken!” Vriend: “neehoor, er loopt ook een wat kleinere vrouw rond.” Even later: “Ik zie haar echt niet hoor, waar dan?” Vriend tuurt in de keuken: “oneeee, er is een trapje! Het is dezelfde haha.” (Laura)

3. Door de busstaking moet ik lopen naar de TeSo-boot, waardoor ik nét de aansluiting mis. Een lotgenoot baalt ervan en ik besluit hem van zijn verveling te verlossen. Bij aankomst op Texel hebben we een meerkeuzetoets nagekeken, chill! #Texel #boot #vertraging #goedgeregeld (Laura)

4. “Mogen we alsjeblieeeeft fuseren?” Ik kijk mijn vriend en de vriend van mijn zus vragend aan. “Nee, want dat is in jullie voordeel. Ga maar lekker failliet bij één van ons!” #Monopoly #wegaanallebeinietzogoed #samensterker #mochtniet (Laura)

5. Ziet het róód van de hotels van de jongens, gaat Dorinde failliet aan mijn enige huisje op Lange Poten yesssssssss. #monopoly #alsnoggefuseerd #opzichgingikdaarnaookdood (Laura)

6. Nog even door oefenen! #rubikscube #wereldrecordstaatopvierseconden #goals #droomlekkerverder (Dorinde)

7. Ik vind roze best een mooie kleur, maar ik geef toch de voorkeur aan een normaal kleurschermpje #telefoonlatenvallen #oepsie (Dorinde)

8. In de paskamer trek ik tegelijk met mijn buurvrouw het gordijntje open. De medewerkster die daar toevallig staat, kijkt verrast op. “Het leek net ingestudeerd!” (Dorinde)

9. Het voelt stiekem toch best goed als ik mijn zus hulpeloos aan de rubiks cube zie draaien #éénconcurrentminder (Dorinde)

10. 16.35, ruim op tijd voor de boot van 17.00! […] Klein beetje jammer dat de vriend van m’n zus om 17.02 in Den Helder arriveert #tochmaareenbootlaterdan #Texel (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    1 juli 2018 / 7:15 am

    Heen en weer en weer en heen, drs P. zong er over. Moet je verdulleme steeds op tijd zijn voor die veerboot. Misschien is het handig om altijd een rubiks cube bij je te hebben, leuker om te doen tijdens bootwachten dan handenwringen en wie weet haal je het na bootwachtoefening in drie seconden!
    Het monopoliën is ook een kunst, lees ik. Je zult maar failliet gaan op Texel! Enfin, een keukentrapje voor een klein vrouwtje aanzien geeft óók te denken….
    Zomer ze!

  2. 1 juli 2018 / 7:58 am

    Haha, ideaal dat de lotgenoot aan boord je kon helpen met de toetsen! Lijkt mij ook nog een best leuk klusje om te doen als ik je mede-bootganger zou zijn 😉 En die Rubik’s cubes? Pff, daar bak ik ook niets van, hoor 😉
    Romy schrijft over.. Juni 2018 | De maand van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge