Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #60

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Swingen hoor! #muziekbijdeburen #tarzanenjane #primatijdstipook (Dorinde)

2. Je hebt wel lef als je gaat bumperkleven bij een politieauto. (Dorinde)

3. Koffie na het eten is natuurlijk niet zo handig als je pas om kwart voor negen klaar bent met eten. #klaarwakker #wijzeles (Dorinde)

4. Oja, het licht was kapot! #doucheninhetdonker (Dorinde)

5. “Wat is die rits van de dekbedhoes koud tegen mijn been!” Dacht ik gisteravond toen ik in slaap begon te vallen. Net stapte ik in bed en viel er een twintig centje van het matras af. #Goh #lachaleentijdjeinmijnbed #slapendrijk #hetiseenbegin (Laura)

6. “Hoe lang kan ik dan nog slapen?” Vraag ik denkbeeldig aan mijn telefoon terwijl ik de wekker zet. “Uw wekker gaat over 7 uur en 45 minuten.” O nou, ook toevallig, zo laat wil ik precies…. O.. Ja okee. Het is 00.00. #hogerewiskunde #bedtijd (Laura)

7. Mijn zus is serieus zout op ongezouten pinda’s aan het strooien. #amateur #lol #koopdangewoongezouten (Laura)

8. Mijn eerste WK-wedstrijd van dit seizoen gekeken. #driekeerinslaapgevallen #hewatwaser? #wakkerblijven #danmaarallesnacksvantafeleten (Laura)

9. Als ik het voor het zeggen zou hebben, zou ‘kotsgroen’ niet mijn eerste keuze zijn #kleurvandedeur #vakantiehuisje #nietzomooi (Dorinde)

10. Komt die deur nog goed mee weg trouwens. #diarreedektdeladingookwel #vakantiehuis #verderzijnwenietkritisch (Laura)

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    24 juni 2018 / 7:39 am

    Tienmaal een minijuweeltje. Stuk voor stuk anekdotetjes die de verbeelding danig op gang brengen en de glimlach vergroten tot brede grijns!

  2. 24 juni 2018 / 8:36 am

    Haha, die beschrijving van de kleur maakt hem ook in mijn gedachten al meteen extra aantrekkelijk 😛 En nummer 2 is inderdaad wel een kwestie van lef hebben, haha. Ik ga meestal juist acuut op mijn rijstijl letten als ik een politieauto zie komen 😉
    Romy schrijft over.. Outfit | Blauwe jurk met bloemen in een Utrechts steegje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge