Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #58

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Weer een mijlpaal, vandaag staan er 1000 blogposts op Neverdullmoments! #trots #mijlpaal #bloggen #tophobby (Laura)

2. Hoe werkt dat nou met die ijsboer? Moet je dan keihard achter dat creepy liedje aanrennen? #ijsboer #liedje #dopplereffect (Laura)

3. Twee buurmeisjes net over onze katten: “kijk dat zijn die lieve katjes. Ze zijn tweelingen van elkaar. Eentje is van jou en eentje van mij, goed?” (Laura)

4. Kindje maakt een ballon kapot en begint te huilen. Na twintig seconden stopt ie met huilen en maakt vervolgens nog een ballon kapot. Begint uiteraard weer te huilen. #handigeharry #ballonnenboog #winkelstraat (Dorinde)

5. Vriend kan potlood nergens meer vinden en loopt daarom naar binnen om een nieuwe te pakken. Tien minuten later vindt ie ‘m terug achter z’n oor :’)  #hoekanjedatnietvoelen (Dorinde)

6. Zó belangrijk vind ik het nou ook weer niet of het morgen mooi weer wordt. #dertigkeerniezen #gezondheid (Dorinde)

7. Zo’n bieb die áltijd open is, behalve als jij voor de deur staat met je goede gedrag. #normaalaltijdopenopzondag #indezomermaandenblijkbaarniet #zwaretasvoorniksmeegesleept #danmaarthuisstuderen (Dorinde)

8. Nederland moet zich echt schamen voor de prijzen die ze vragen voor hotelkamers. #vakantieregelen #thailand #muchcheaperenstiekemveelmooier (Dorinde)

9. Op het liftknopje willen drukken en het knopje dan vól overtuiging missen. #fail #preciesertussenin #notsatisfying #plopinplaatsvanklik (Laura)

10. What are the odds?! Een mentorleerling tegenkomen in Amsterdam terwijl we daar allebei niet wonen. #toevallig #hoimevrouw (Laura)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  10 juni 2018 / 7:29 am

  1 van harte!
  2 ja, rennen!
  3 schattig!
  4 wet van Murphy
  5 oenig
  6 10 dagen mooi weer, hou!
  7 pechstudievogel
  8 en dan zijn die Thaise kamers ook nog stukken rianter
  9 borrel op?
  10 toeval valt toe

 2. 10 juni 2018 / 8:59 am

  Gefeliciteerd met jullie blogmijlpaal! 1000 artikelen, wat veel!! Moest hard lachen om het punt van het potlood! Je vriend klinkt bijna als een verstrooide timmerman 😉
  Romy schrijft over.. Waarom? Waarom? | 30 dingen die ik mezelf afvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge