Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #53

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “Moet je hem daar kijken! Hij staat daar op de brug, in het oranje!” #throwbacktweet #koningsdag #allesoranje #wie?! (Laura)

2. “Wat lekker dat deze drukke weg is afgezet, nu rijdt er niemand! Fotoooo!” 2 sec later: “Kijk uit, een tram!!” #koningsdag #throwbacktweet #okdetramreedwel (Dorinde)

3. Even later willen we oversteken bij een stoplicht dat op dat moment op rood springt. Keurig wachten we tot we mogen lopen. Een beveiliger bekijkt ons geamuseerd van achter het hek dat de weg blokkeert. Er kan geen kip aankomen. #Koningsdag #throwbacktweet #braveburgers (Laura)

4. Een vriendin wil graag een vlaggetje op haar wang. Een Nederlands vlaggetje. “Wel goed om hè!!” Roept ze nog. Wij schieten onmiddellijk in de lach en de vrouw kijkt verschrikt naar haar kunstwerk. “O jee, daar heb ik bij niemand op gelet!” #fail #blauwwitrood (Dorinde)

5. Aan het eind van de dag struinen we nog even door de achtergelaten stapels spulletjes. Een vriendin ziet een schat: “kijk, wat een leuk krukje! Die neem ik mee.” Ze neemt hem onder haar arm en direct valt een poot eruit. Hahaha. #lovethetiming #Koningsdag #throwbacktweet (Laura)

6. We zijn op bevrijdingspop en een vriendin eet patat. Opeens valt één van de patatjes in haar shirt. Ze kijkt om zich heen of iemand het gezien heeft. Eh ja. Ze schiet in de lach: “goh, je weet dat je decolleté te diep is wanneer je je patat er in kwijt kunt ;)” (Laura)

7. Zo en dan leg ik de kleren die ik morgen aantrek even in bad, want dat is mak…. Omg. #zojuistinbadgeweest #badnognat #broekinbad #broekkletsnat (Laura)

8. Deze week zijn mijn e-reader én mijn laptop overleden. Ik heb mijn telefoon streng aangekeken. #waaghetniethe (Dorinde)

9. Vriend doet vandaag een escaperoom. Zou toch wat zijn als hij niet ontsnapte. #bevrijdingsdag (Dorinde)

10. “Heeft u ook softijs?” … “Nee, maar als je vanilleschepijs in een bakje doet en goed roert heb je hetzelfde idee!” #helpful #vrolijkeijsverkoper (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  6 mei 2018 / 7:16 am

  Zes oranje getinte twitters, hebben jullie me even gefeest!
  Verder natte broek weer droog? Vriend ge-escaped?
  E-reader en laptop kunnen reanimeren? Zo niet, dan maar heel veel extra softijs eten.
  Mooie zondag!

 2. 6 mei 2018 / 8:42 am

  Haha, ik ga voor je duimen dat je telefoon je goedgezind blijft en het niet begeeft! 😉 Heerlijk lijstje weer! Het moment van het frietje en het krukje had ik graag live meegemaakt. Heerlijk als zoiets net perfect getimed is 😉
  Romy schrijft over.. Balance is key! | 7x balans die het leven fijner maakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge