Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #49

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Nooo, laat dit alsjeblieft een 1 april grap zijn (“zolang de voorraad strekt”)… Mijn favoriete drankje (Amstel 0.0) smaakt niet meer als vanouds 🙁 #nieuwereceptuur #amstel #inderouw #grapjetoch? (Laura)

2. Ik heb zo’n maanzaadgebit, weetjewel. Er blijft altijd wel een pitje tussen mijn tanden steken, wat soms tot awkward situaties kan leiden. Zeg het dus vooral tegen me! 😉 Deze keer was een stukje sambal de boosdoener. Ik kwam erachter tijdens het tandenpoetsen. #spicy (Laura)

3. Tip: ga geen afbeeldingen opzoeken van slagroom als je jezelf net hebt voorgenomen om gewoon een mandarijn te eten in plaats van een koekje. #slagroomoveral #taartjes #ijsjes #chocolademelk #beterdaneenmandarijn #blogoverslagroom (Dorinde)

4. Net op het moment wanneer je op wilt staan gaat je voet slapen. #jehadnettweeuurdetijd #goeietiming (Dorinde)

5. “Ontsnapt” roepen terwijl je op de foto wordt gezet zorgt niet per se voor een hele mooie foto #escaperoom (Dorinde)

6. We wilden te graag. #selfiestick #afgebroken #neptoeristen (Dorinde)

7. Dit weekend zijn we een verrassingsweekendje weg met vriendinnen. “Neem wel een handdoek mee!” Kregen we als tip van de twee meiden die het hebben georganiseerd. Vervolgens zijn ze het keihard zelf vergeten. #danmaarafdrogenmeteenkussensloop #haha #werktniet (Laura)

8. “Ze zijn met z’n vieren, akelig vrolijk, met zo’n maf ding op hun hoofd!! – Teletubbies!” #30seconds #vakantiehuisje #lekkerblèren (Laura)

9. “Zo’n stripverhaal! Mannetje en vrouwtje! Ik weet nooit welke het mannetje is. – Suske en Wiske??” #30seconds (Laura)

10. “Een rivier in Nederland, niet De Maal maaaaaar?” #30seconds #nieuwerivier (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Marijke
    8 april 2018 / 7:42 am

    Eetproblemtweets kenkvolge, dat de selfiestick breekt als je ‘ontsnapt’ roept ook, maar homofiele Suskes en Wiskes in de Maal gaat me een brug te ver…
    Zonnige zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge