Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #48

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “Mevrouuuuw help, er zit daar een soort wesp of bij! Ik durf nu echt niet in de klas te blijven.” Heldhaftig loop ik er op af. “Eh meiden, dat is een lieveheersbeestje met een pluisje aan zijn vleugels.” #watjes (Laura)

2. Die rekensom! Can’t handle it. Ik zou vooraf afspreken met m’n medemattie dat ik achteraf alsnog dat bedrag krijg, poeeeh. #miljoenenjacht (Laura)

3. Ik zette net vol mijn tanden in een natte, beurse appel. Waar je normaal zo’n lekkere bite verwacht, had ik nu een zompige schuimparty in mijn mond. #uhhhhl (Laura)

4. Regelmatig trilt het huis hier uit haar voegen, alsof er een vrachtwagen langsrijdt. Elke keer schiet ik dan weer in de lach wanneer ik het kleine dieselkarretje in kwestie zie langsrijden hahaha. #oudvrouwtje #vrrrroem (Laura)

5. “Attention please, I need actors for my new play!” De mannen in de pub kijken geïnteresseerd op. “What about the money?” – “It won’t cost you a penny!” #haha #genialeuitspraak #film #shakespeareinlove (Dorinde)

6. “Zie de maan schijnt in mijn ogen” #inthespotlights #slechtegordijnen (Dorinde)

7. Stressen in New York! #blogmoetnogingepland #zesuurvroegerdannormaal #maardewifidoethetniet #firstwordproblems (Dorinde)

8. We werden zojuist ingehaald door een man in een konijnenpak. #nieuwstemode #timessquare #NewYorkCity (Dorinde)

9. “Wow, ik krijg hier gewoon omgekeerde hoogtevrees van!” #wolkenkrabbers #newyork #hooooog (Laura)

10. We doen wel net alsof we naar het museum willen, maar stiekem hebben we gewoon de WiFi nodig om de blog klaar te zetten ;-). #niethelemaalwaarnatuurlijk (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  1 april 2018 / 7:27 am

  Zelfs in NY nog snoeihard blogarbeiden! Kanjers benne jullie.
  Wat een geluk dat de Big Apple niet beurs is….hap ze knisperend vandaag! Fijne Paasdag hoor!

 2. 1 april 2018 / 8:58 am

  Haha, dat van de wifi op vakantie is heel herkenbaar. Die eeuwige zoektocht naar wifi-hotspot en de blijdschap als je er weer een hebt gevonden 😉 Nummer 5 is echt geniaal inderdaad!
  En van die rekensom bij Miljoenenjacht zou ik ook spontaan de kriebels krijgen. Ik denk dat ik onder zo veel druk al mijn hoofdrekenskills spontaan zou verliezen.
  Romy schrijft over.. Maart 2018 | De maand van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge