Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #47

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Hihi, een toerist probeert de treindeur te openen met zijn ov-chipkaart. #NS (Dorinde)

2. “Welkom bij McDonalds, mag ik uw bestelling?” Ik vertel mijn vriend welke McFlurry-smaak ik wil: “Met M&M topping en caramel saus.” Mijn vriend richt zich tot het scherm: “Eentje met M&M en caramel alsjeblieft.” Ik schiet in de lach en voeg eraan toe: “een McFlurry dus!” (Laura)

3. Aantal gespotte lotgenoten: 2. Aantal mensen die me bezorgd aankeken en “oe” riepen: 1 (tssss). Aantal straten waar ik voortaan niet meer kom, omdat ik bijna op mijn plaat ging: 1. Aantal blije minuten: 30. #rondjeskeeleren #ffwennenweer #maarzoheerlijk (Laura)

4. Ik zag het “oe”-roepende mannetje trouwens net weer fietsen en hij wankelde ook heus wel een beetje. Hoor. (Laura)

5. Met mijn zojuist gekochte schattige mok lopen we langs een draaiorgel. De verleiding wordt erg groot om ook even te gaan rammelen voor muntjes. #houjein (Dorinde)

6. Vriend past een zomerjas. “Leuk, die moet je nemen!” Vervolgens draait hij zich om. “Oh eh, nee toch maar niet.” #heftigetekstachterop #ietsmetkill (Dorinde)

7. Vriend is bezig met een uitleg: “A, dat doe je dan zus…” Vervolgens stopt hij. Dus ik, wachtend: “en B?” Vriend vervolgt: “O, eh nou B… Als het niet lukt, dan niet.” Ik schiet keihard in de lach. “Zo’n redenering met A… en B… geeft normaal een opsomming aan hè.” (Laura)

8. Wanneer je net je sleutel in het autoslot wil stoppen, maar hem per ongeluk tussen de stoel en de autodeur laat vallen. #arggh #reservesleutel #zitgeensleutelbosaan (Dorinde)

9. Volgende scène: reservesleutel volhangen met sleutelhangers zodat ie de volgende keer makkelijk omhoog te hijsen is 🙂 #ditgebeurtmenietnogeens #onnodigevertraging #eigenschulddikke… (Dorinde)

10. Waarom had ik ook alweer eerst mijn lenzen uitgedaan? #kastjeschoonmaken #zienietallestofjesmeer #morgenmomentoftruth (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  25 maart 2018 / 7:44 am

  Heerlijke wirwar aan belevenisjes, opmerkingsgave van beiden een tien plus, plus een zoen van de meester. O nee, van de juf….

 2. 25 maart 2018 / 8:24 am

  Haha, zo’n OV-chipkaart is ook nog best een lastig fenomeen waarschijnlijk voor toeristen! Misschien is het idee van die toerist eigenlijk wel een heel goede tip voor NS 😉
  Dat van de zomerjas is héél herkenbaar! Ik zag gisteren nog een leuk blouseje met schattige lolly’s hangen. Toen ik de tekst op het zakje zag staan (iets met likken ;)), besloot ik hem toch maar te laten hangen.
  Romy schrijft over.. Wat nu als je alle tijd van de wereld zou hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge