Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #46

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Na het boodschappen doen kom ik thuis en is het etenstijd voor de katten. Darcy rent naar me toe, James is nergens te vinden. Verdachte situatie, dus ik meteen naar boven om hem te zoeken. Zie ik op bed een wiebelend, miauwend bolletje in mijn kussensloop. #10minutenweg (Laura)

2. Net op het moment dat mijn zus hotels bouwt op de kalverstraat, zingt de vrouw op de radio: “Ah oooooooh, ah oooooooh” #toepasselijk #monopoly (Dorinde)

3. Vandaag ben ik vreselijk achtervolgd door een appelstickertje. Eerst zat hij op de snijplank, toen in de pan met krieltjes (?!?!), vervolgens op het pedaal van de prullenbak en daarna dus weer onder mijn schoen. Ik koop nooit meer Jonagolds, ‘t zijn gluiperds. (Laura)

4. Net wanneer ik mezelf op m’n kop geef dat ik mijn auto nu toch écht wel weer moet wassen poept er een meeuw op m’n ruit. Ik voel me direct een stuk beter. #ditwasergeralsieschoonwas #nuhoefikmaaréénkeer #thanksmeeuw (Dorinde)

5. Stoken als een malle. #tandartsgeweest #fanatiek #dithouiktweedagenvol (Laura)

6. Katten zijn net als knikkers, je vouwt een bakje in het dekbed en ze rollen zich er direct in. (Laura)

7. Van die dingen die je dan na járen ineens ontdekt: een dinosaurusplaatje op je scherm als de internetverbinding niet werkt. #isitjustme? (Laura)

8. Ow. #fanatiek #naardebieb #dichtedeur #wasnognietopen #tienuur #nunegenuur (Dorinde)

9. Je zou er bijna eentje willen. #redredwine #vriendzingtditliedjealdeheleochtend #beetjevroegnog (Dorinde)

10. Zo’n meeuw die super enthousiast aan het dansen is op de gevel van een restaurant waar ze een hele serieuze meeting hebben. #contrast (Dorinde)

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  18 maart 2018 / 8:52 am

  tweettweettwittertweet….weer een glimlachend zondagochtenbegin voor mij, avontuur ze verder, liefs! Ook voor de katten en die ene meeuw…

 2. Ilja
  18 maart 2018 / 9:49 am

  Dan wist je vast ook niet dat als je op de dino klikt of op de spatie drukt dat je dan een spelletje kunt doen.
  Dat wist ik heel lang niet….

 3. 18 maart 2018 / 9:58 am

  Haha, je zou bijna denken dat dat appelstickertje een vooropgezet plan was 😉 En dat fanatieke stoken na een tandartsbezoek herken ik wel. Na een paar weken ben ik dan toch weer een stuk minder enthousiast 😉
  Romy schrijft over.. Crazy cat lady | Waarom ik gek ben op katten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge