Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #45

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Vanmiddag om 14.30 moest ik gapen. Kennelijk deed ik het niet zo subtiel, aangezien een voorbijganger me groette met “goedemorgen” (Dorinde)

2. Wanneer je zus aan het bloggen is en keihard in de lach schiet om haar eigen blog. #anekdoteszijnleuk (Laura)

3. Samen met mijn zus slaap ik op een klein kamertje met houten balken. Zo’n kamer waar al twee dagen een spin in de hoek zit weetjewel. Zus ineens echt super droog: “de spin is weg.” Ik rechtop in bed, net zat bij er nog. “Geintje.” #hartverzakking (Laura)

4. Ik sta bij de parkeerautomaat te prutsen. Door de zon is het scherm slecht leesbaar en ik tuur naar de cijfers. Een man loopt langs: “kap koe henne!” (ofzoiets). Ik versta hem niet en zeg: “pardon?” Hij wijst: “kap koe henne! Er moet een kapje boven hangen!” Ooooo. #Fries (Laura)

5. Tegen zus: “moet je kijken, deze leerling schrijft onwijs klein!” … “Ja okee, ze moet ook wel, haar naam is zo lang dat die anders nooit in de invulvakjes past.” #langstenaamooit (Dorinde)

6. Oei, dat moment wanneer je terugkomt van vakantie, je fanatiek gaat uitpakken en dan ‘even’ gaat zitten. #geenzinmeer #erligtnogzoveel #wilskracht (Laura)

7. Leuk om mijn katjes weer te zien na een week vakantie! Ik kreeg net wel de schrik van m’n leven: de buurkat keek net des duivels naar binnen. Staarde zo m’n ziel in, ik schrok me dood. Darcy heeft hem vervolgens heldhaftig van de vensterbank weggestaard. #Trots (Laura)

8. Op mijn studie is het doodstil in het lokaal. Vervolgens klinkt het uit één hoek super hard: GA IN NOORDOOSTELIJKE RICHTING . #terugreiswerdalvastgepland #hadzekergeenzinmeer #googlemaps (Dorinde)

9. Vriend laat foto zien van zijn moeder die aan het breien is. “Leuk! Wordt het een mutsje voor ons nichtje?” … “Nee, een pannenlap.” #diehebjeooknodig (Dorinde)

10. Een kaarsje uitblazen terwijl je een tandenborstel in je mond hebt is niet zo handig. #tipvandedag #tandpastaeverywhere #kaarsjenogaan (Dorinde)

3 Reacties

 1. gerdiemar
  11 maart 2018 / 8:08 am

  Wat weer een feestelijke twitterse blogweek vol opmerkingsvariatie!
  Die Fries hè, twitternummer 4, die zei ‘kap oer hinne’. Denk ik.
  Fijne zondag!

 2. 11 maart 2018 / 9:39 am

  Haha, dat Fries is toch wel een uitdaging om te begrijpen! Nummer 8 is ook leuk. Je moet toch wat doen om een niet al te leuk college te overleven 😉
  Romy schrijft over.. 6 (nuchtere!) tips om te leven in het NU

 3. 11 maart 2018 / 9:54 am

  Haha, ik hoopte al dat jij dat zou weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge