Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #40

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Je lenzen uit willen doen en er dan achter komen dat je dit al had gedaan. #bedtijd #nietmeerscherp #letterlijkenfiguurlijk (Dorinde)

2. Misschien had ik er even naartoe moeten lopen. #lichtinmijnhoofd #kaarsuitblazen #stondnetietstever #heelhardblazen #vijfkeer (Dorinde)

3. Als ze nu maar niet gezakt is! #lesauto #ikkwamvanrechts #liethaarvoorgaan #allebeigestopt #awkwardwiegaaternu #hopelijkgewoonrijlesengeenexamen (Dorinde)

4. Wanneer je je handen wast en je je arm vervolgens te snel omhoog doet. Zo’n dikke druppel die dan gemeen je mouw in rolt, brrr. (Laura)

5. Altijd als ik een eierdoos fijnstamp zodat het bij het oud papier kan, ben ik als de dood dat er nog eentje inzit. (Dorinde)

6. Vriend: “Nou, die slabbetjes met ‘born in 2018’ kunnen ze ook bijna wegdoen!” Ik kijk hem wat vragend aan. “Oh nee! ‘Made’ en ‘Born’ zijn toch wel verschillende dingen, haha.” #winkeletalage #foutje (Dorinde)

7. *Never dull tip*. Mis je het voorjaar? Word je een beetje somber van dit weer? Tip tijdens het douchen: luister naar vogelgeluiden! Door de warmte en de vogelgeluiden waan je je meteen in de lente, heerlijk! (Laura)

8. “Kijk, ik kan nog vier keer gratis naar de film! – Tot wanneer is die strippenkaart van de bios eigenlijk geldig?” Vriend kijkt bezorgd naar de datum. “Ehh, tot morgen.” #biosdatesplannen (Laura)

9. Ondertussen in de Intratuin. “Eh schat, dat is niet ons karretje, maar een reclamekarretje dat je nu vooruitduwt.” (Laura)

10. Man loopt fluitend op straat. Ik herken het deuntje en begin spontaan mee te fluiten. #lolopstraat (Laura)

Volg:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  4 februari 2018 / 8:38 am

  2,5 stampen en blazen: kunst
  3 zielig
  4 zeer herkenbaar, brr
  6 talenonkunde?
  7 douche inpandig hier, geen vogel te horen
  8 zielig zielig
  11 van harte vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge