Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #121

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Het blijft schrikken wanneer je heel onschuldig een foto wilt maken van iets en dan heel groot je eigen hoofd in beeld ziet. #selfiestand (Dorinde)

2: Vannacht werd ik wakker en moest ik heel nodig plassen. Soms is dat best chill, dan heb je gewoon nog een paar uur in bed! Het is minder fijn wanneer dat gevoel niet blijkt te kloppen en het 1 (!) minuut voor wekkertijd blijkt te zijn. (Dorinde)

3: Zou vriendlief het waarderen als ik een kerstliedje afspeel via de tv terwijl hij voetbal zit te kijken? #feyenoord #evenuitproberen (Dorinde)

4: Okee hij vond het echt niet leuk hahahaha. #gelukkigwerdernietgescoord (Dorinde)

5: Oeps, ik heb de kookwekker gesloopt. Hij rinkelt nu bij 20 minuten. #onejob #beetjejammer (Laura)

6: Mijn vriend en ik lopen vaak een rondje in het bos of door de wijk. Ik zit momenteel in de fase dat ik steeds 1 kastanje wil meenemen. Ik was net dan ook zwaar teleurgesteld dat ik alleen geplette kastanjes vond en en meisje voor mij enthousiast met een tasje vol zwaaide. (Laura)

7: Nou ja, op de trap worden ze ook wel droog. #sokkengewassen #vanhetlijntjegevallen #geenzinomopterapen (Dorinde)

8: Ik ben een recept aan het maken waarbij ik kikkererwten moet roosteren. “Schep nu 1/3 van de kikkererwten eruit, bewaar deze voor de garnering.” Ik schep de helft eruit en eet ze vervolgens allemaal op. Oeps. (Laura)

9:Eindelijk de juiste bushalte gevonden om een vriendin op de bus te zetten en daar vervolgens braaf op gewacht… Is haar saldo te laag. #vaarwelbus (Laura)

10:Samen met mijn zus ben ik Lingowoorden aan het oefenen. We beginnen met vijf-letterwoorden met de A. Ik begin enthousiast: adem. Zus begint keihard te lachen, daarna valt bij mij ook het kwartje. #Evengoedtellenschat (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    6 oktober 2019 / 7:29 am

    De droge humor, de onderkoelde observaties— ze blijven elke zondag een feestje om te mogen lezen!
    Maak er opnieuw een mooie dag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge