Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #55

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Serieuze stadswandeling gemaakt op mijn nieuwe beige Crocs met buttons. #thankgodIwasdreaming (Laura)

2. English Tea Blend #toepasselijk #royalwedding (Dorinde)

3. Verheugd ga ik op weg naar de Etos: ik heb een cadeaubon gevonden tussen mijn pasjes. Bij de kassa vraag ik of de vrouw mijn saldo kan opvragen. “Dan weet ik hoe erg ik los kan gaan!” Ze schiet in de lach: “vier euro en elf cent.” #shoppenmaar #wereldaanmijnvoeten #etos (Laura)

4. “Jeetje, wat zit die rode kat zich vreselijk aan te stellen met z’n gemekker.” Ik draai de voordeur op slot en loop richting de buurtkat om hem te vertellen dat het allemaal heus wel goed komt. Dan zie ik pas wie er tegen hém aan het brullen is. #goh #Darcy #nieuwgeluid (Laura)

5. Note to myself: volgende keer even de gordijnen dichtdoen wanneer ik besluit om selfies te maken bij het raam. #maskertje #alienface #hoiburen (Laura)

6. “Hoe heet dit team eigenlijk?” Vriend kijkt me vervolgens aan of ik niet goed snik ben #oh #nietzosnugger #overalhangenpostersenvlaggenmetdenaamerop (Dorinde)

7. Het maakt niet uit hoe laat het is, als ik langs de Ikea rijd, wil ik erheen. #hetisdatienietopenis #halftwaalf (Dorinde)

8. Geldt op dit moment ook voor de McDonalds trouwens. #houjein (Dorinde)

9. Het wordt een kiwi. #weerthuis #zelfbeheersing (Dorinde)

10. Ik lig in bed te lezen terwijl ik de tweets van mijn zus lees. Direct krijg ik trek en één minuut later ben ik chips aan het eten. In bed ja. #weekend #moetkunnen (Laura)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  20 mei 2018 / 6:45 am

  Heerlijk jullie tweets en niet vanwege kiwi of/en chips!
  Hi hi.
  Een mooie pinksterdag gewenst!!!

 2. 20 mei 2018 / 8:19 am

  Haha, heerlijk shoppen zo met die cadeaukaart! Kun je in ieder geval een mooie lipstick mee kopen 😉 Dat van de Ikea herken ik ook wel trouwens. Het kost dan ook de nodige zelfbeheersing dat mijn kantoor tegenwoordig pal naast de Ikea staat 😉
  Romy schrijft over.. Wish List | Mijn verlanglijstje voor mijn 25e verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge