Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #131

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Terwijl ik buiten op de afgesproken plek op Dorinde wacht, loopt er een vrij manse jongen langs die handsfree aan het bellen is. Dan hoor ik hem door de telefoon zeggen: “ee man, heb jij een potje vaseline ofzo? Ik wil het graag op m’n gezicht smeren.” #nice #onverwacht (Laura)

2: Ik kijk een oude Lingo aflevering terug. “Wow, deze vrouwen doen nog steeds mee!” Het duurde even voordat ik realiseerde dat ik een oude aflevering keek en het dus vrij logisch is dat de meiden die vandaag al voor de zoveelste keer meededen er eerder dus ook al in zaten. (Laura)

3: Het is donker en ik moet de kliko aan de weg zetten. Ik weet niet zeker of Daan er deze week iets in heeft gegooid, dus ik roep er even in. “Echoo!” Oké, hij is nog vrij leeg. Ik moet die GFT echt beter bijhouden, oeps. En omg, ik heb zojuist tegen mijn kliko geroepen, hihihi. (Laura)

4: Wie bepaalt er eigenlijk hoe lang er geklapt moet worden? #theater #fascinerend #altijddezelfdelengte (Dorinde)

5: Dat je baalt dat de metro meteen gaat. #andersietslekkersgehaald #iederanderzoublijzijn (Dorinde)

6: Rover komt alleen op schoot zitten wanneer ik zittend op bed mijn tanden aan het poetsen ben. Zo’n moment die hooguit twee minuten duurt. Ik vind dit nog erger dan nooit op schoot, haha. #poesliefdoen #smiecht (Dorinde)

7: Waar háál je dat?! #lelijkstekerstverlichtingever #fascinerend (Dorinde)

8: Iemand heeft een kerstmanhoofd bij de deur hangen. Alleen een hoofd. Het bungelt in de wind. Het lijkt net het resultaat van een onthoofding. #luguber #kerstgedachte (Dorinde)

9: Tijdens een inspannend potje Mastermind stoot ik per ongeluk het klepje eraf. Daan is zo intens naar zijn pionnetjes aan het turen dat hij het niet eens zag, whaaaa. #gamenight #savedbydeintenseblikinzijnogen (Laura)

10: Darcy heeft weer eens vreselijk hartstochtelijk geknuffeld met een uitlaat. #zwartesnoet #staatgoedhoorschat #beetjebadguywel (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    15 december 2019 / 8:32 am

    Het katse bestaan blijft verbazingwekkend vanuit mensendenken: een liefdesrelatie tussen kat en uitlaat!
    Anderzijds zal het mensbestaan verbijsterend zijn in katse ogen: een kerstmankop zwengelend aan een deur! Om maar wat te noemen.
    Maar schreeuwen in een kliko zou de kat wel begrijpen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge