Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #128

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Dat je gewoon bijna baalt dat je autoruiten niet bevroren zijn 😉 #vrieszeilerop #moeitevoorniets (Dorinde)

2: Als ik niet weet waar in huis m’n katten zijn, hoef ik alleen maar iets te printen. Die printer vinden ze fascinerend en ze komen echt aangestormd bij de printgeluidjes, haha (Dorinde)

3: Er komen flinke smakgeluiden vanuit de keuken. Mijn vriend en ik zitten allebei in de woonkamer en kijken elkaar aan. In de keuken aangekomen, zie ik mijn kat Darcy ambachtelijk op een stukje beschuit kauwen dat nog is blijven liggen op het ontbijtbord. #maghetwatzachter? (Laura)

4: De ijskrabber ligt de hele week al zielig in mijn auto. Ik heb hem van de week keihard doormidden gekrabd toen het gevroren had. #onejob #krak (Laura)

5: “De laatste maanden voor de bruiloft maar even rustig aan doen!” Zei ik toen. Vandaag Sinterklaas gevierd, vorige week was ik jarig. Vet veel chocola. In mijn buik dus hè. (Laura)

6: Sinterklaasavond. Neefje zit sinds dit jaar veel te knipogen… Ook een leuke fase! 😉 (Laura)

7: “Hoi naam garage, je spreekt wéér met Laura van de groene Hyundai.” Mijn auto begint langzaam een beetje uit elkaar te vallen, nu was mijn pompje van de ruitenwisservloeistof stuk ;). #rekeningvan60eurie #autobijnatotallosshaha #nogeenpaarmaandenwachten #eersttrouwen (Laura)

8: ‪Een extra grote mok gebruiken zodat er meer slagroom in past. #warmechoco #nomnom (Dorinde)‬

9: Precies op het moment dat ik de jaloezieën opendoe, komt de buurvrouw haar tuin binnengelopen om naar binnen te gaan. #nudenktzevastdatikaanhetglurenben (Dorinde)

10: ‪Dirk zit als een bezetene naar de kaars te kijken. #watziejijwatwijnietzien (Dorinde) ‬

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    24 november 2019 / 8:51 am

    Het wintert, het poest, o nee katst, het autopecht, het slagroomchocolaat, het knipoogt, het was weer een mooi mooi tweetweekje en nu mist het: uitkijken hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge