Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #127

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: ‪Is het heel erg dat de strijkplank veel vaker door de katten wordt gebruikt? #samenerop #zoethoor (Dorinde)‬

2: ‪De reminder van het jaar: melkchocola vind ik het lekkerst. #sintinhetland #schoenindegatenhouden (Dorinde)‬

3: ‪Voor de verandering de gordijnen eens open in de avond! #nuzienwedekerstlampjestenminste #hoeveeldagennog?! (Dorinde)‬

4: ‪Ik zag vandaag een mini kerstboom bij de bloemenstal staan. #yes #zoudeneralbomeninhuizenstaan? (Dorinde)‬

5: Lovely luchtje wanneer je een vieze vuilniszak vacuüm duwt. Er zit onder andere haring en Indiaas eten in, ieeeeh. (Laura)

6: ‪”Die groene auto is van jou toch Laura? Je raam staat op een kier en het regent keihard.” HAHA, dat verklaart de keiharde piep elke keer op de snelweg :’D #thankscollega! (Laura)

7: De vaatwasser maakt een vet raar geluid en ik kijk verbaasd richting de keuken. Waar de katten normaal op elk nieuw geluidje reageren, kijken ze nu niet op of om. O, blijkbaar is dit normaal. #kenjeapparaten #nephuisvrouw (Laura)

8: Oei, vanavond toch wel erg vaak de vraag gehoord hoe het met de uitnodigingen zit, oeps! #bruiloft #nogmaardriemaanden #actie (Laura)

9: Vandaag sinds lange tijd mijn haar weer eens los (en in een scheiding) gedragen. #uitgroei #kiekeboe #staatwelvetartistiektoch (Laura)

10: “Dat ruim ik vanavond wel op.” En er dan bij thuiskomst in het donker nét niet tegenaan knallen omdat je het uiteraard straal vergeten was. #middenindeslaapkamer #strijkplank (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarijke
    17 november 2019 / 8:36 am

    Reageren op tien tweets is multitasken van strijkplank met katten tot kerstboom (nog niet), via kier in auto naar bruiloft en losse haren met tussendoor een vieze vuilniszak en botsmogelijkheden binnenshuis: hou de ballen in de lucht!
    Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge