Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #123

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Zo ijdel, hij is al 5 min bezig met het wassen van het puntje van zijn staart. #resultaatmagerwezen #eerlijkiseerlijk #absoluut (Dorinde)

2: Ik wil in elke kamer een waterkoker. #zininthee #geenzinomnaarbenedentelopen #firstworldproblems (Dorinde)

3: Op het moment dat ik een mail van Ohra krijg met de inhoud dat de tandsteenbehandeling van mijn kat niet vergoed wordt, moedigt de radiostem mij aan dat ik er een verzekering moet afsluiten om geld te besparen 😉 #flauw (Laura)

4: Soms valt je tandenborstel op de grond. Soms valt hij op de prullenbak. Soms vergeet je dat de volgende ochtend. #ieee (Laura)

5: Au mijn liezen, benen, rug, buikspieren, billen, schouders. Sommige mensen roepen dan dat paardrijden geen sport is, hahahaha. #beurs (Laura)

6: Avondje op zolder, weer eens wat anders! #afvoercontrole #waterlooptnietweg #saturdaynight (Dorinde)

7: Ze hebben nu springles over flinke hindernissen. Of wij morgen ook willen. Haha. #doemaardressuur #paardenweekend #nualbeurs (Laura)

8: Meer mensen die soms een half uur lang hun jas binnen op de bank aanhouden op omdat dat zo lekker warm is, gecombineerd met een vleugje luiheid? #aswespeak #ikke (Laura)

9: Ik ben echt fan van boodschappen bestellen. Het enige nadeel ervan is dat je je boodschappen niet meer zo snel kunt vinden als je weer eens in de winkel bent. #waarligtingodsnaamdepaneermeel (Dorinde)

10: Vriendlief is een middagje weg, ik ga pannenkoeken bakken. #nom #hoefthijnooit #maarikwel (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    20 oktober 2019 / 7:54 am

    Was me jullie calamiteitjesweekje wel! Waar zijn tandenborstel en paneermeel? Kapotte afvoer en niet eens een waterkoker op zolder. Au au, ik rij paard, zeer lijf, hè gossie allemaal.
    Kom lekker bij deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge