Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #122

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: “Nous nous mangions au restaurant,” schrijft een leerling. “We aten onszelf op in het restaurant.” #nakijken #lol #ofisditeenernstigsignaal (Laura)

2: Kom je thuis, kijkt vriendlief naar een open hart operatie. Mega groot op het tv scherm. Hier was ik niet op voorbereid. #iew #tochandersdanbijgreysanatomy (Dorinde)

3: We hebben vandaag een ‘voedereikel’ gekocht. Een voedereikel. Hoe kóm je op die naam? Het is een enorme eikel gevuld met pinda’s. #hahaha #geniaalding #vogelvoer (Dorinde)

4: Soms komt het net even zo uit dat je vergeet om naar de wc te gaan voordat de les begint. En dat je dan best wel nodig moet plassen tijdens de les. En dat het dan keihard gaat regenen buiten. #nothelpful (Dorinde)

5: Sta je lekker kaassoufles te bakken in je hotelkamer, word je ineens wakker van de wekker. #raredroom #ikeetnooitkaassoufles (Dorinde)

6: Bij vrienden op de wc hangt een bordje: “goed je billen vegen, anders zit er cactussen.” #hahaha #braafhetadviesopvolgen (Laura)

7: “Wow, jij ziet er moe uit. Uitgegaan?” Eh nee, ik ben gisteren naar de Efteling geweest. #bijnahetzelfdehaha (Dorinde)

8: Ik besef me net dat we al over 3,5 gaan trouwen, wooooow! In mijn hoofd blijft het dan heel lang “nog 5 maanden.” #spannend #wedding (Laura)

9: Ik besef net dat het “ik besef” is in plaats van “ik besef me.” (Laura)

10: Aan het einde van het fietsritje ben ik vrij doorweekt. Ik veeg het water uit mijn gezicht, trek mijn jas uit en staar naar mijn capuchon. O ja, deze jas heeft er wel één. #goeieuitvinding #nietaangedacht (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    13 oktober 2019 / 7:47 am

    Nous nous mangeons en ik besef me en dan toch niet op tijd naar de wc gaan terwijl (zei jullie overoma altijd) ‘overal cactussen, overal kakteze’ en dan ook nog bekaf raken van de Efteling en dat zonder capuchon, maar goed, een voedereikel en eerdaags trouwen maakt alles weer goed.
    Warme zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge