Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #120

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Mijn auto moet naar de garage en ik gooi dan altijd een beschreven envelop met mijn autosleutel door de bus. Ik weet na vier jaar nog altijd niet hoe je ‘Hyundai’ ook alweer precies schrijft. #Evenopzoeken (Laura)

2: Ik zit boven in mijn werkkamer wanneer de zon begint te schijnen. Blij kijk ik naar buiten. Beneden hoor ik Daan niezen. Na elf jaar blijf ik het komisch vinden hoe Daan op de zon reageert. Het is maar goed dat we in Nederland wonen πŸ˜‰ #hatsjoe (Laura)

3: Rover ligt erbij als een parelhoen op een bord. Chique hoor! #opdekrabpaal #pootjesteektuit #kannietlekkerliggen (Dorinde)

4: Zo veel leuker als ze met een neppe muis spelen dan met een echte. #uhl #hopelijkwashijalheengegaan #dehonderdstekattentweet (Dorinde)

5: Denk je eens een heerlijk muziekje in bij de volgende activiteit: een heerlijke avondwandeling lekker in het bos. Pomptiedomtiedom. Ik pluk af en toe een blaadje. Vogeltjes op de achtergrond. Dan stopt de muziek: ik grijp vol in een brandnetel, hahaha. (Laura)

6: Ik heb een app waarbij je elke dag op een willekeurig tijdstip een foto maakt van wat je aan het doen bent. Je mag het moment uitstellen, maar als je eenmaal klikt heb je maar één kans. Heel geinig! Wel vervelend als je per ongeluk erop klikt wanneer je op de wc zit. (Dorinde)

7: Alleen nummer 13 is nog vrij. #kluisjes #zwembad #typisch (Dorinde)

8: Neefje blijft logeren en wil graag pizza eten. “We kunnen ook bij dominee’s bestellen, daar is het heel lekker!” (Laura)

9: Ik maakte net per ongeluk een enorm lelijke selfie en was even bang dat ik in het “per ongeluk” bleef hangen en hem massaal had gedeeld op Instagram. Ik zat even niet op te letten. Gelukkig ging het goed en is mijn eer nog gered πŸ˜‰ (Laura)

10: De kattensnoepjes op de piano leggen is niet zo’n heel goed idee. #kattenconcert #allebeiopdetoetsen (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    29 september 2019 / 7:41 am

    Tegen de ramen tik tik tik en hoe knus is dan tweet tweet tweet lezen.
    Jullie katten verdienen naast jullie zelf een EreTwitterMedaille, ook zij zijn hoofdrolspelers!
    Dat ze nog vaak fratsen mogen uithalen, net als jullie zelfπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜„πŸ˜πŸ˜ΈπŸ˜»πŸ™€πŸ˜Ό Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge